R─âzvan Ciobanu, la 40 de ani

28 ianuarie, 2016
Razvan Ciobanu 40 de ani jpeg

Creatorul de mod─â schimb─â ast─âzi prefixul. Un motiv de s─ârb─âtoare ┼či de renun┼úare la diet─â. M─âcar pentru o zi.

La mulţi ani, Răzvan Ciobanu!

De c├ónd ┼či-a reintrat ├«n forma de adolescent, ne vine greu a crede c─â R─âzvan Ciobanu are 40 de ani b─âtu┼úi pe muchie. Dar ast─âzi e deja o eviden┼ú─â, de vreme ce e ziua lui ┼či se s─ârb─âtore┼čte... tot ca ├«n adolescen┼ú─â.

ÔÇ×40 de ani! Pe 28 ianuarie 2016 ├«i ├«mplinesc. Prin urmare ├«i ┼či s─ârb─âtoresc, la mine la birou/atelier/showroom... ├Ämi doresc ca oamenii c─ârora le sunt drag/simpatic/etc. sau cei pe care nu i-am vazut de mult ┼či le este dor... s─â m─â viziteze. ├Äncep├ónd cu ora 12, primesc vizite. M─â feresc s─â spun c─â este o petrecere, dar afirm c─â meniul este specific ┬źceaiurilor dansante┬╗ de pe vremea adolescen┼úei mele: mini chiftele, mini ┼čni┼úele, salat─â de boeuf, ou─â umplute, tort de mere ┼či pl─âcint─â cu iaurt. Totul este preg─âtit de noi, ├«n buc─ât─âriile noastre. Asezonate cu vin roze! Nu am dat telefoane pentru a invita pe nimeni, dar cei care m─â ┼čtiu/m─â plac/m─â vor/m─â iubesc... sunt a┼čtepta┼úi. Happy b-day to me!ÔÇť, a scris creatorul de mod─â pe pagina lui de socializare.

A┼ča arat─â "ceaiul dansant" de 40 de ani.

Pl─âcinta cu iaurt.

ÔÇ×MeniulÔÇŁ propus de R─âzvan Ciobanu prietenilor s─âi ÔÇ×tr─âdeaz─âÔÇŁ dieta pe care a ┼úinut-o p├ón─â acum ┼či care l-a ajutat s─â-┼či reintre ├«n form─â. Dar azi i se permite. La mul┼úi ani!

Foto: pagina personal─â