Răzvan Exarhu , jurat la iUmor: "Consider că în viaţă trebuie să te mai şi distrezi, nu doar să munceşti!”

3 martie, 2022
2 razvan exarhu jpg jpeg

Surprizele continuă la iUmor! Răzvan Exarhu va  da verdictul la masa juraţilor alături de Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo în această duminică.

 „Am zis da provocării de a fi jurat iUmor pentru o zi. Consider că în viaţă trebuie să te mai şi distrezi, nu doar să munceşti!”, a spus cel de-al patrulea jurat al ediţiei.  Răzvan Exarhu, Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo vor juriza în această formulă toate momentele iUmor din această duminică, pe care le putem urmări începând cu ora 20.00, la Antena 1.

iUmor 12 va fi un sezon complet neaşteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo aveau loc la masa juriului, mult aşteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru.

Juraţii se vor lăsa surprinşi de cele mai neaşteptate numere de umor din toate colţurile lumii. De la stand-up, magie, acrobaţii, teatru sau mimă şi până la cele mai neobişnuite forme de a impresiona juraţii iUmor, concurenţii vin şi în acest sezon hotărâţi să obţină voturile acestora. Invitaţii speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon şi vor demonstra din nou că umorul nu are limite.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg