Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat Asia Express, sezonul 3. Primele declaraţii şi imagini din marea finală

22 aprilie, 2020
6 sorin bontea si razvan fodor au castigat asia express 5 jpg jpeg

Asia Express, sezonul 3, şi-a semnat câştigătorii. Răzvan Fodor şi Sorin Bontea sunt învingătorii, ei au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor şi Ştefania şi Speak au pornit de la prima oră, de la 8 dimineaţa, în cursa din Taipei în finala Asia Express. Probele nu au fost uşoare deloc. Concurenţii au primit tablete, iar prima probă s-a bazat pe ajutorul ei. Au fost nevoiţi să găsească diverse locaţii din Taipei, să răspundă la anumite întrebări.

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au fost mai rapizi, ei au terminat primii şi au plecat spre următoarea provocare. Speak şi Ştefania nu s-au lăsat mai prejos, au terminat în timp util şi i-au întrecut pe cei doi la proba a doua.

Cea de-a treia probă din finala Asia Express le-a pus la încercare concurenţilor gusturile...au participat la ruleta rusească şi au fost nevoiţi să mănânce diverse preparate. Le-a fost tare dificil să mestece tofu împuţit! Concurenţii au fost nevoiţi în proba a patra să facă un puzzle...nu le-a fost deloc uşor, dar s-au descurcat.

Misiunile nu s-au oprit aici! Probele au devenit din ce în ce mai dificile, chiar se lăsase întunericul, iar concurenţii nu ajunseseră la Gina, la punctul final. În ultimele acte, cei patru au avut de trecut o nouă probă. Sorin Bontea şi Răzvan Fodor au fost mai norocoşi şi mai rapizi. Au îndeplinit misiunile şi ei au ajuns în punctul final primii. Ei au câştigat Asia Express, sezonul 3.

3 sorin bontea si razvan fodor au castigat asia express 4 jpg jpeg

Sorin Bontea, primele declaraţii după ce a câştigat Asia Express, sezonul 3

"Când ajungi la 50 de ani te gândeşti că viaţa nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja aşezate la vârsta asta şi totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experienţa Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârstă chiar e doar o cifră şi important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieşi din zona de confort înseamnă să începi să te cunoşti cu adevărat. Aşa am descoperit că încă mai duc şi duc bine! În viaţa trebuie să ştii să te bucuri de tot ceea ce trăieşti, de orice experienţă nouă. Îţi va fi mai uşor dacă recunoşti faţă de tine că sunt lucruri pe care nu poţi să le faci. Nu înseamnă că eşti slab, dar nici faptul că te vei incăpăţâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naşte frustrări. Nu suntem toţi la fel şi asta e cel mai frumos lucru. Umorul este esenţial în viaţă! Când am plecat din Bucureşti spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri.

Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Şi aşa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori şi nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăieşti o dată în viaţă. E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înşine. Am câştigat un prieten pe viaţă, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aş putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el aşa s-a obişnuit să mă audă 🙂. Mulţumesc familiei mele care m-a înţeles şi m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră. Mulţumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!. În rest... Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă şi asta..."

Răzvan Fodor, primele declaraţii după ce a câştigat Asia Express, sezonul 3

"Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câştigat nimic...până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experienţa asta a fost mai mult decât poţi să descrii în cuvinte! Mulţumesc, echipei de producţie @asiaexpressromania că m-aţi făcut să accept aventura vieţii mele!"

Foto: Antena 1

6 sorin bontea si razvan fodor au castigat asia express jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}