Răzvan Simion a forţat un avion să aterizeze

29 septembrie, 2014
10646696 770453629683335 5922240367795303425 n jpeg

Prezentatorul matinalului “Răzvan şi Dani” s-a certat cu stewardesele unei companii cu care au zburat în weekend de la Baia Mare la Bucureşti, forţând pilotul să-l dea jos din avion la Sibiu. Iată de la ce a pornit totul.

Prezentatorul matinalului “Răzvan şi Dani” s-a certat cu stewardesele unei companii cu care au zburat în weekend de la Baia Mare la Bucureşti, forţând pilotul să-l dea jos din avion la Sibiu. Iată de la ce a pornit totul.

După un weekend petrecut la Baia Mare, cele două vedete de televiziune au plecat spre Bucureşti cu avionul. Numai că, în timpul cursei, se pare că Răzvan ar fi consumat alcool şi ar fi început să facă referiri răutăcioase la adresa echipajului aeronavei, motiv pentru care pilotul a aterizat de urgenţă la Sibiu.

Cei doi matinali au comentat incidentul în stilul lor ironic, în direct, la emisiunea pe care o prezintă. Vedetele Antenei 1 au recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că s-ar fi întâmplat ceva în cursa cu care voiau să ajungă în Capitală.

image

„Până la urmă, l-am deturnat la Sibiu sau nu?“, l-a întrebat Răzvan pe Dani.

„Da... bine că nu te-ai şi detonat. Sunt foarte mulţumit de felul în care merg lucrurile în România. Paparazzii ajung mai repede decât pizza sau Salvarea. Să dea dracii, dacă sunt la Salvare vine în 40 de minute, ăştia în 11 minute sunt acolo. Ăsta mic şi rău promite, băgaţi-l pe el în ziare, scoateţi-mă pe mine", a fost replica lui Dani.

„Săptămâna viitoare am un plan cu săgeată albastră. O dată fac şi eu o tâmpenie şi tot tu eşti în ziare, incredibil, ce trebuie să fac să apar şi eu în poze?!", a adăugat Răzvan.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg