Răzvan Stanciu, despre divorţul lui de Dana Săvuică: „Ea ştia cu cine s-a căsătorit“

3 februarie, 2016
dana savuica razvan stanciu acasa jpg jpeg

Cu toţii am fost surprinşi să aflăm că, după 25 de ani de căsnicie, vedeta divorţează de soţul ei. Iată, însă, şi un posibil motiv.

image

Exuberantă în apariţiile ei, dar discretă în ceea ce priveşte deznodământul mariajului său, Dana Săvuică a evitat să dea detalii despre despărţirea ei de Răzvan Stanciu după o viaţă de împărţit bune şi rele. Acum, după ce foştii soţi şi-au vândut casa şi trăiesc separat, Răzvan Stanciu a început să facă unele mărturisiri.

„Nu ne-am mai vorbit de la divorţ. I-am dat însă un mesaj de ziua ei, iar Dana mi-a răspuns. Este mai bine aşa”, a mărturisit Răzvan Stanciu pentru ziarul „Libertatea“, după ce, tot el, spunea că nici până în acest moment nu cunoaşte motivul divorţului pentru care fosta lui soţie u a vrut să continue drumul în viaţă alături de el.

„Sunt prea liber. Chiar m-am întrebat ce să fac cu atâta libertate. Regret că s-a ajuns aici. Dar decizia i-a aparţinut Danei în proporţie de 70%. Ea şi-a dorit să fie liberă”, a declarat tot el pentru cotidianul „Click!“.

„Eu sunt un tip care iartă. Poate să-şi găsească pe cineva, o primesc înapoi. Ce, eu am fost vreun sfânt? Ea ştia cu cine s-a căsătorit”.

De cealaltă parte, Dana Săvuică a spus că „lucrurile sunt aşa cum trebuie să fie. Dacă suntem inteligenţi, ne putem face viaţa frumoasă. Eu vreau să merg înainte. Vreau, pur şi simplu, să-mi trăiesc viaţa, să mă bucur de fiecare clipă”, a declarat ea, pentru Kanal D. „O căsnicie, o viaţă în doi, niciodată nu e tot timpul pe roze. Poate nu ai destui bani, dar nu ştiu dacă şi asta a fost. Am spus că motivele le vom şti numai noi”, a mai spus ea, insistând că nu vrea să transforme divorţul său într-un scandal public.

Dana Săvuică