Reacţia Acasă TV: „Comportamentul lui Mircea Solcanu s-a bazat pe problemele lui de sănătate“

5 februarie, 2014

Mircea Solcanu, prezentatorul emisiunii „Poveştiri de noapte", a fost concediat de reprezentanţii postului Acasă TV. Conform ziarului Click!, Solcanu a primit vestea luni seara şi este în stare de şoc.

Mircea Solcanu, prezentatorul emisiunii „Poveştiri de noapte", a fost concediat de reprezentanţii postului Acasă TV. Conform ziarului Click!, Solcanu a primit vestea luni seara şi este în stare de şoc. Decizia şefilor Acasă TV a venit după ce, marţea trecută, Solcanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi ataca dur pe părinţii băieţelului ucis de maidanezi.

Un apropiat al acestuia susţine că prezentatorul plănuieşte să se întoarcă în Constanţa. „Ar putea să se întoarcă la Constanţa, oraşul natal, unde ar putea să facă din nou radio, meseria sa de bază. El speră că nu se va întâmpla acest lucru şi că va reveni la emisiunea «Poveştiri de noapte de la Acas㻓, a povestit o sursă din apropierea prezentatorului TV, citată de ziarul Click!.

Aseară, postul Acasă TV a trimis un mesaj oficial vizavi de situaţia lui Mircea Solcanu: „ACASA TV, postul care difuzează emisiunea «Poveştiri de noapte», prezentată de Mircea Solcanu, îşi exprimă oficial scuzele pentru situaţia creată de moderatorul show-ului menţionat mai sus. Regretăm situaţia care implică familia Anghel, ca urmare a mesajului postat de Mircea Solcanu pe pagina lui de Facebook. Comportamentul inadecvat al lui Mircea Solcanu s-a bazat pe suferinţele personale şi pe problemele lui de sănătate. Mircea Solcanu a decis să renunţe la postul său în cadrul echipei ACASA TV, cu speranţa că gestul lui va dovedi cât de mult regretă cele întâmplate“.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}