Reacţia actriţelor din ”And just like that” legate de criticile aduse noii producţii: ”Noi mereu am deschis drumuri, am împins limite”

22 februarie, 2022
1 profimedia 0647232542 jpg jpeg

Fetele rămân unite mereu. Actriţele din continuarea ”Sex and the city” au acceptat să vorbească despre criticile legate de noul serial, după ce fanii au vizionat deja seria 1.

Jurnalista DailyMail, McCain, a criticat producţia în decembrie, caracterizând-o ca o ”tentativă stângace de a reforma societatea în vremurile puritaniste pe care le trăim.”

Iar doamnele aflate în distribuţia serialului nu sunt deloc de acord cu aceste critici. Ele au acceptat să discute subiectul deschis, într-o reuniune online, sâmbătă, pentru Sirius XM Show.

Cynthia Nixon respinge din start acuzaţia că serialul este prea ”politically correct”, în sensul în care se doresc acoperite toate trendurile sexuale din societatea actuală. Actriţa care o joacă pe Miranda Hobbes a spus că acest serial a fost mereu un deschizător de drumuri. Că la vremea în care el a apărut prima dată, nimeni nu vorbea deschis despre sex. Despre faptul că e ok să ai multipli parteneri cu care poate nu vrei neapărat să te căsătoreşti. Căci da, fetele au fost cele care au vorbit deschis despre sex, despre relaţii eşuate, despre asumare şi mai ales despre faptul că este perfect în regulă să te desparţi de cineva cu care nu eşti compatibil sexual.

În seria ”And just like that”, odată cu venirea de noi membre, s-au atins subiecte sensibile, mai ales în ceea ce priveşte controversata identitate de gen.

Iar Nixon, care în film renunţă la soţ pentru a face sex cu o femeie, care se declară totuşi non-binară este convinsă: ”Noi nu vrem să vedem aceste personaje cum se simt ele bine. Noi le scoatem din zona de confort.”

McCain era revoltată în decembrie, mărturisind că nu ştie pe cine să dea vina, ”pe scenarişti sau pe vremurile sinistre, represive şi stupide pe care le trăim.”

Niciuna dintre actriţe nu a fost de acord cu acuzaţiile. ”Trăim în alte vremuri”, a fost concluzia generală.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg