Reacţia Casei Regale la anunţul arestării Principesei Irina în SUA

16 august, 2013
380168 10150510397755854 796565634 n jpeg

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi ieri în Statele Unite, pentru organizarea ilegală a unor lupte de cocoşi, un eveniment care pune în dificultate Casa Regală din România.

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi ieri în Statele Unite, pentru organizarea ilegală a unor lupte de cocoşi, un eveniment care pune în dificultate Casa Regală din România.

Potrivit procurorului statului american Oregon, cei doi au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi la ferma lor din apropiere de Irrigon, în perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013. Lăsând la o parte cruzimea acestui sport sângeros, interzis în prezent în 50 de state americane, luptele organizate de aceştia implicau zeci de cocoşi, echipaţi cu cuţite sau alte obiecte tăioase ataşate de picioare, care-I făceau să lupte până la moarte.

Conform acuzării, un arbitru supraveghea luptele şi concesionarii vindeau bere şi mâncare, iar cei care administrau acţiunea luau 10 procente din sumele pariate.

Pe lângă soţii Walker, au mai fost arestaţi vecinii lor, David Sanchez (29) şi Aurelia Garcia Mendoza (33), doi prieteni din Hermiston, Mario "El Cuba" Perez (62) şi Jose Luis Virgen Ramirez (48) şi alţi zece suspecţi, sub acuzaţia de operareaa unor jocuri de noroc ilegale şi de sacrificare ilegală a unor animale prin luptă la ferma soţilor Walker.

Pentru fiecare cap de acuzare, ei riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari. În plus, Principesa Irina şi soţul acesteia riscă să-şi piardă ferma din Morrow County, deoarece aceasta a fost folosită în scopuri infracţionale. Valoarea acesteia era estimată la 170.360 de dolari în 2011.

Regele Mihai I şi întreaga familie regală speră că justiţia din SUA şi instanţele din Oregon vor soluţiona în cel mai just şi mai rapid mod cu putinţă cazul principesei Irina, se arată într-un comunicat remis după ce aceasta şi soţul ei au fost arestaţi pentru organizarea unor lupte de cocoşi.

„Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoştinţă cu profundă tristeţe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa şi întreaga Familie Regală speră că justiţia americană şi instanţele Statului Oregon vor soluţiona în cel mai just şi mai rapid mod cu putinţă acest caz", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I.

Regele Mihai I speră, de asemenea, ca prezumţia de nevinovăţie să funcţioneze, „aşa cum este legal şi moral, de la început şi până la sfârşitul acestui nefericit eveniment“, se mai arată în comunicat.

John Walker, în vârstă de 67 de ani, a fost sergent la poliţia din Myrtle Point, iar de la 1 august 1998 a lucrat pentru biroul şerifului din Coos County. El a părăsit postul la 30 iunie 2003, iar în ultimii zece ani nu se ştie cu claritate ce activitate a desfăşurat.

În 2007, Walker s-a căsătorit cu Irina Kreuger, fiica regelui Mihai şi a reginei Ana. Principesa Irina, în vârstă de 60 de ani, s-a născut şi a crescut în Elveţia şi s-a mutat în Oregon în 1983.

image

Foto: Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate