Reacţia impresarului Annei Lesko: „A căutat un motiv de ceartă“

12 martie, 2015
anna lesko escrocata florin nedelcu impresar 0 jpeg

Florin Nedelcu, cunoscut în lumea muzicală de 12 ani, a decis să răspundă public acuzaţiilor aduse de cântăreaţa basarabeană. Uite cum se apără impresarul şi de ce crede că nu va fi dat în judecată.

Florin Nedelcu, cunoscut în lumea muzicală de 12 ani, a decis să răspundă public acuzaţiilor aduse de cântăreaţa basarabeană. Uite cum se apără impresarul şi de ce crede că nu va fi dat în judecată.

„Nu mai lucrez cu Florin, iar în niciun caz nu regret că am întrerupt colaborarea cu Radu Groza. El este un maestru al escrocheriei, iar Florin Nedelcu este chiar epigonul lui, care a crescut în aceeaşi curte. Am mai avut probleme cu Florin... Nemulţumirile mele legate de modul în care el se ocupă de evenimente, pentru că manager nu se poate considera. În firma lui domneşte haosul, lucru ce a putut fi în avantajul lui, pentru că aşa se fură mai uşor. Nu are niciun rost să îl dau în judecată, nu mai are datorii la mine. În prezent, mă ocup de proiectele mele muzicale, de show, iar cea care se ocupă de mine este Ştefania Grosu“, a spus Anna Lesko.

image

Florin Nedelcu s-a apărat spunând că, în cei 12 ani de activitate în domeniul muzicii, nu a avut probleme cu nimeni şi că Anna Lesko ar fi căutat motiv de ceartă, pentru a putea fi pe cont propriu.

„Sunt de 12 ani în domeniu, nu există nimeni care să mă arate cu degetul că am să îi dau bani... Banii şi-i i-a primit, îi are un cont. În afară de asta, eu am evenimente pe care i le-am plătit ei în avans, deşi eu nu am luat banii de la oameni. Pentru ultimele patru-cinci evenimente, ca să nu rămân dator, i-am dat din buzunarul meu 10.000 de euro, bani pe care nu ştiu dacă îi mai recuperez. Nu îi înţeleg supărarea. Cred că e o chestie de percepţie a ei, nu are de ce să fie supărată pe mine, că ea are banii în buznar. Cred că a vrut să o ia pe cont propriu şi a căutat un motiv de ceartă“, a declarat Nedelcu pentru ziarul Ring.

Citeşte şi:

Anna Lesko, despre impresarul ei: „Efectiv, a luat pâinea de la gura copilului meu“

În plus, impresarul ştie şi de ce artista nu-l va acţiona în instanţă, cu toate că acuzaţiile sunt foarte grave.

a mai spus impresarul pentru

.

Florin Nedelcu îi impresariază şi pe Andreea Bălan, F. Charm, Keo, Crush & Alexandra Ungureanu, Mandinga, Proconsul, Matteo, F. Charm, Skizzo Skillz, Like Chocolate, VH2, Provincialii, Nico, Mike Diamondz, Nicoleta Luciu, Hot Play, Dianna Rotaru, Mr. Alama & Ligia, Rolla Sparks, MC. Lala şi Mihai Mitoşeru.Recente pe Ok! Magazine

Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg