Reacţia lui Gheorghe Hagi după moartea lui Diego Maradona. Cei doi au fost adversari în 1990

25 noiembrie, 2020
7 gheorghe hagi si maradona jpg jpeg

A fost cel mai mare jucător al anilor ’80- ’90 şi i-a fost adversar lui Hagi la Cupa Mondială din 1990. Diego Maradona s-a stins din viaţă la doar 60 de ani. Gheorghe Hagi a aflat vestea tristă şi a reacţionat.

Mare fotbalist al tuturor timpurilor s-a stins la doar 60 de ani. Diego Armando Maradona a suferit un stop cardio-respirator în casa sa din Tigre, unde se stabilise după operaţia pe creier. Gheorghe Hagi a aflat vestea tristă şi a reacţionat. 

A transmis un mesaj emoţionant: "Este o zi de doliu pentru fotbal şi pentru întreaga omenire. Simt o tristeţe fără margini la moartea unui geniu care, şi mai nedrept, a dispărut prea repede. Dumnezeu să-l odihnească pe unicul Diego Maradona! #RIPLegend", a declarat Gheorghe Hagi. 

Alături, acesta a încărcat şi o fotografie de la confruntarea dintre ei, din 1990. 

6 gheorghe hagi reactie moarte diego maradona jpg jpeg

Viaţa lui Diego Maradona

Pentru toţi, însă, el rămâne copilul minune al fot­balului, „piticul“ cu picioare de aur şi mâini de zeu, ales în anul 2000 „ Jucătorul secolului“. El este autorul unuia dintre cele mai frumoase goluri din toate timpurile, într-un meci disputat cu Anglia, după ce a traversat aproape tot terenul şi a trecut de şase jucători englezi, marcând un gol cu mâna, pe care genialul fotbalist l-a atribuit „mâinii lui Dumnezeu“. O adevărată binecuvântare, care i-a adus echipei sale câş­tigarea Cupei Mondiale în 1986.

O minune, în cel mai pur sens al cuvântului, pentru un tânăr care reuşise să lase în urmă o viaţă plină de sărăcie şi de lipsuri, ca fiu al unei fami­lii cu şase copii, dintr-un cartier mărginaş al Buenos Aires-ului. Dar cu toate că, pe terenul de joc, „Butoiaşul Atomic“, aşa cum era poreclit, nu avea rival, Mara­dona cu greu se putea numi un sportiv. Încă din 1982, anul transferului său la Barcelona, argentinianul a început să consume regulat cocaină, obicei nefast pe care l-a continuat şi după plecarea la Napoli. Tot atunci au apărut voci care susţineau că a devenit un om al Mafiei, fiind prieten cu mai mulţi membri ai grupării Camorra.

Foto: Facebook, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}