Reacţii după moartea Cristinei Ţopescu. "Un om care a făcut ceva pentru televiziune în ţara asta, pentru presă"

13 ianuarie, 2020
1 cristina topescu incinerata 1 jpg jpeg

Mulţi jurnalişti, multe persoane pulice au reacţionat după ce s-a afşat că prezentatoarea Cristina Ţopescu a murit. Au transmis mesaje emoţionante de condoleanţe. 

În seara zilei de 12 ianuarie s-a aflat că jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casă. Poliţia a deschis un dosar pentru a afla cauza morţii. Informaţia s-a propagat rapid, iar mulţi cunoscuţi au reacţionat. 

Lucian Mândruţă: „Pe mine mă şochează că era un om atât de singur, pentru că eu o ştiu pe Cristina înconjurată de prieteni. Am fost, nu ştiu dacă pot să spun prieten cu ea, dar vorbeam cam o dată pe lună, ne mai vedeam şi mai râdeam pe la petreceri. Ce mă surprinde că două săptămâni – nu i-a mai călcat nimeni pragul atâta vreme şi asta mă şochează, pentru că şi eu sunt destul de aproape de generaţia asta. E şocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani care să facă o vizită la ea de Crăciun. Foarte tristă povestea şi m-a tulburat, e un om care a făcut ceva pentru televiziune în ţara asta, pentru presă. Un om atât de bun ca ea să fie singur de Crăciun şi să aflăm după Anul nou că nu mai e... E teribil."

Iuliana Marciuc: ”M-am grăbit să mă uit pe Facebook, pentru că eram prietenă cu Cristina Ţopescu şi am văzut ultima ei postare din 26 decembrie 2019. Eu nu pot să spun că în ultima perioadă am fost prietenă cu Cristina. Mă întreb unde au fost toţi acest prieteni care iată apar acum. Unde au fost prietenii de a murit atât de singură? Am cunoscut-o în perioada când am fost foarte tânără. Am fost la Televiziunea Naţională. Ultima dată am îmbrăţişat-o la Televiziunea Naţională, unde a venit şi Cristian Ţopescu. De atunci nu m-am mai văzut cu ea. Acum văd postări pe Facebook cu colegi care îi mulţumesc pentru că i-a învăţat. Într-adevăr era foarte generoasă, împărtăşea tot ce ştia din meseria ei şi a ajutat foarte mulţi jurnalişti care erau la început de drum”.

Irina Margareta Nistor: ”Am văzut o emisiune cu Stelian Tănase şi cu ea şi chiar mă bucuram că uite iarăşi face televiziune. Cristina a avut o afecţiune teribilă pentru toate necuvântoarele. A avut întotdeauna nişte emisiuni fascinante. A fost întotdeauna îndrăgostită de filme de cinema. Avem aşa o nostalgie faţă de prezentatoarele de altă dată. Avea o frumuseţe interioară. Întotdeauna şi-a iubit meseria”.

Paula Seling: ” Draga de tine… Cât aş fi vrut să mai stai… Cât aş fi vrut să îţi mai spun cât te admir, ce exemplu de suflet minunat eşti, pentru lumea asta. Cât aş fi vrut să ne fi văzut mai des! Dumnezeu să te odihnească. Zbor lin, suflet frumos! Am stat de vorba cu Cristina de doua ori în viaţa mea, ultima oară în urma prezentei mele la emisiunea ei. O ascultam fascinată şi mă uimea cu puterea ei de a lupta pentru animale. Cu toate astea, parcă ne cunoaştem de o viaţă. Am făcut planuri să mergem să ne perfecţionăm înotul, împreună. Nu s-a mai întâmplat şi regret, trebuia să insist mai mult”. 

Andreea Marin: „Sunt departe, m-am rupt de cotidian, aflu ştiri de acasa mai greu, dar cerul e deasupra noastră oriunde am fi… Doi oameni extraordinari, îngeri acum, sunt din nou împreună… Dumnezeu să-i odihnească…"

Corina Chiriac: „Cu aproape 10 ani în urmă, Cristina opescu m-a sunat într-o zi şi mi-a propus un interviu filmat. Am într-un hard undeva nişte fotografii , am să le caut. Pentru filmare am ales un părculeţ ascuns sub copacii crescuţi de-a valma pe un deal din Cotroceni ,copaci pe care săptămină trecută încă nu-i tăiase nimeni…Întâlnirea a fost foarte agreabilă mai ales că noi două nu prea ne cunoşteam…Cristina şi cu mine făceam în acea zi mai mult decât un interviu, căutăm fiecare să pătrundem decent în viaţa celeilalte. Astfel am aflat că avem amândouă căţel dar în rest suntem singure…Era pentru amîndouă interesantă întâlnirea dintre două femei în putere, cu cariere de succes, drăguţe, cunoscute dar singure în sensul lipsei unui „Partener de viaţă”. Am pus între ghilimele fiindcă noţiunea de „partener de viaţă” este atît de uitată…Adică nu e vorba despre o ieşire în doi la un local sau o noapte-două în sens amoros temporar…nici de o căsătorie uşor monotonă…

Ci de un PARTENERIAT AŞEZAT PE BAZE CĂ LUMEA… Cu învăţata atitudine scenică, eu am bravat întotdeauna la capitolul asta, conform bunului dicton strămoşesc „curaj găina că te tai „. Cristina nu. La întrebarea mea, a lăsat capul în jos şi a schimbat cu altă întrebare discursul interviului. Nu era greu să remarci la ea acea sensibilitate despre care Lucian Blaga scria că” întreagă Lume mă doare că o rană „…Am revăzut-o ceva timp mai târziu, era trist-entuziasmată că se ocupa voluntar de un adăpost de căţei abandonaţi, nedoriţi şi singuri în cuştile lor. Măcar pe ăia nu-i împuşca pe atunci nimeni…Apoi n-am mai văzut-o nicăieri, nici la ştiri…şi am uitat să mă întreb ce o mai fi făcând Cristina Topescu. Am aflat, azi noapte, ca toată lumea, cu uluire şi nespusă părere de rău ! Scriu aceste rânduri în avion, la 10.000 de metri în aer.

Stau la geam, singură pe două locuri şi-mi laş ochii să hoinărească în zărea infinită, dincolo de munţii albiţi de puţină zăpada. Când se desprind de trup, sufletele noastre astrale nu mai simţ frigul sau durerea…Aşa povestesc cei care s-au întors cu părere de rău de „dincolo” unde se pare că e mult mai frumos decît „aici”. Cristina, dacă eşti cumva pe lângă munţii ninşi din zare, să-i treci cu bine ! Drum lin către Lumina şi fie că bunul Dumnezeu să şteargă orice lacrimă din ochii tăi! Amin”. 

Dan Negru: "Zile in şir nu sună telefonul. Asta nu înseamnă că sunt uitat doar că nu mai am ce sa ofer..." Mi-a spus-o demult Vadim. I se potriveşte Cristinei Ţopescu.Recente pe Ok! Magazine

tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg