Reacţii după moartea lui Leonard Cohen

11 noiembrie, 2016
reactie moarte leonard cohen jpeg

Cu peste 20 de albume înregistrate şi peste 12 romane şi cărţi de poezie publicate, Leonard Cohen a intrat în istorie drept unul dintre cei mai talentaţi muzicieni, compozitori şi poeţi din toate timpurile.

Leonard Cohen a murit la 82 de ani

Trecerea lui în nefiinţă, la 82 de ani, a întristat deoptrivă cântăreţi, scriitori şi politicieni, care au dorit să-i aducă un ultim omagiu pe reţelele de socializare. Iată despre cine e vorba!

Lily Allen a scris pe Twitter: "Săptămâna asta nu putea fi mai rea. Îţi mulţumim, Leonard Cohen, pentru totul. Odihnească-se în pace!"

Sarah Silverman

Actriţa americană şi comedianta Sarah Silverman a scris pe contul său de Twitter: "RIP Leonard Cohen. Ugh. E o moarte cu rezonanţă. Ne face să ne amintim de melodii precum Come Healing, care e o melodie bună pentru vremurile de acum."

Justin Thrudeau, premierul Canadei a făcut public la rândul său un mesaj amplu în care l-a omagiat pe regretatul muzician: "Leonard Cohen este la fel de relevant astăzi precum era în anii 1960s. Capacitatea sa de a face uz de vasta paletă a emoţiilor omeneşti l-a făcut unul dintre cei mai influenţi şi longevivi muzicieni ai timpului. Stilul său a fost dincolo de capriciile modei. (...) În numele tuturor canadienilor, eu şi Sophie dorim să ne exprimăm sincerele noastre condoleanţe către familia, prietenii, colegii şi multitudinea de fani ai lui Leonard Cohen. Leonard, muzica şi poezia niciunui artist nu au emoţionat şi nu au sunat precum cele ale tale. Îţi vom duce dorul."

Russell Crowe şi-a exprimat regretul prin intermediul unei postări în social media

Actorul Russell Crowe a scris pe Twitter: "Dragă Leonard Cohen, îţi mulţumesc pentru nopţile liniştite, momentele de reflecţie, perspectiva oferită, zâmbetele ambigue şi pentru adevăr".

Mia Farrow a deplâns moartea artistului şi a poetului oferind un citat din melodia "Anthem": "Toate lucrurile au o fisură. Ăsta e modul prin care circulă lumina prin ele."

Bette Midler

Bette Milder a exprimat: "Leonard Cohen a murit. O altă voce magică a tăcut."

Actorul american Gary Shteyngart a citat la rândul său pe contul de Twitter un vers dintr-o melodie a lui Cohen, "Everybody Knows": "Everybody knows that the boat is leaking Everybody knows that the captain lied / Cu toţii ştim că barca ia apă. Cu toţii ştim că căpitanul a minţit."

Compozitorul şi vedeta musicalului "Hamilton", Lin-Manuel Miranda a citat, joi seară, pe Twitter, versurile "Like a bird on a wire, like a drunk in a midnight choir, I have tried in my way to be free.", din cântecul "Bird on a Wire", ca omagiu adus lui Cohen.

JK Rowling

Şi romanciera britanică J.K.Rowling a citat două versuri din melodia "Anthem" a lui Cohen.

Citeşte mai mult aici.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg