Toni Iuruc şi Stere Halep au răbufnit, după ce Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj

4 noiembrie, 2022

Tatăl şi fostul soț al jucătoarei de tenis sunt revoltaţi de rezultatul investigaţiei şi rămân fermi pe poziţie.

Simona Halep   pagina oficiala (1) jpg

Ieri Simona Halep a mai primit o veste şoc. Dublă campioană de Grand Slam și fost lider mondial în clasamentul WTA a fost în mod oficial acuzată de dopaj, conform dezvăluirilor făcute de avocații Sport Resolutions, agenţia londoneză de soluţionare a litigiilor din sport. 

După ce a picat testul antidoping la US Open, unde a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, o substanţă care ajută la mai buna oxigenare a sângelui, investigaţia a confirmat prezenţa substanţei în sânge, iar acum Simona Halep este suspendată provizoriu pentru dopaj.

Cum era de aşteptat, tatăl său, Stere Halep, dar şi fostul ei soţ, Toni Iuruc, au avut reacţii pe măsură.

"Indiferent cum, și 20 de ani să dea, noi suntem curați, Simona e curată 100% Noi suntem curați ca lacrima în fața lui Dumnezeu, poate să îi dea și 100 de ani”, a spus Stere Halep, conform Antena 1.

uruc”Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația. Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați. De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis, am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă. Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a transmis şi Toni Iuruc, potrivit stirileprotv.ro.

Din acest moment, Simona Halep are la dispoziţie 20 de zile ca să conteste actul de acuzare sau să încheie un acord de recunoaştere. Sportiva noastră va căuta să-și demonstreze nevinovăția, iar prima încercare va fi la Sports Resolutions, un tribunal independent din Marea Britanie, acreditat să judece cazurile de dopaj din tenis. Dacă decizia nu-i va fi favorabilă, Simona și avocații săi vor putea apela la TAS, entitate a cărei decizie va fi devinitivă.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate