Reacţiile vedetelor la aflarea veştii morţii lui Victor Socaciu: "Va rămâne în conştiinţa acestui popor, pentru că l-a iubit enorm de mult"

28 decembrie, 2021
1 victor socaciu a murit 2 jpg jpeg

Unul dintre cei mai iubiţi folkişti ai României a lăsat un gol imens în sufletele prietenilor săi artişti, dar şi în inimile celor care îi iubeau muzica. Iată ce spun cei care au colaborat cu el ori l-au cunoscut intim.

Vasile Şeicaru "Nici nu realizez. Nici nu pot să vorbesc. Când o să mă adun, o să spun mai multe. Chiar nu am putere să vorbesc. Vreau să fiu lăsat în pace acum. Eu ştiu tot ce s-a întâmplat, cum a fost la spital. Tot. Nu pot realiza. (...) Eu cred că a vrut să plece din viaţa asta pe scenă. Am vorbit şi cu Ducu Bertzi, suntem amândoi terminaţi. Anul trecut am făcut cu toţii Revelionul împreună…'

"O poveste frumoasa a luat sfârşit! Drum lin spre stele, bunule prieten,Victor Socaciu! Condoleanţe copiilor şi soţiei lui, Brânduşa Socaciu".

15 victor socaciu a murit 1 jpg jpeg
stanga
dreapta
15 victor socaciu a murit 1 jpg jpeg
9 victor socaciu a murit 6 jpg jpeg
5 ducu bertzi vasile seicaru victor socaciu jpg jpeg
7 victor socaciu a murit 4 jpg jpeg
2 ducu bertzi sabina iosub vasile seicaru victor socaciu jpg jpeg
11 victor socaciu si george nicolescu jpg jpeg
1 victor socaciu a murit 2 jpg jpeg
8 victor socaciu a murit 5 jpg jpeg
13 victor socaciu a murit 9 jpg jpeg
14 victor socaciu a murit 10 jpg jpeg
12 victor socaciu a murit 8 jpg jpeg
10 victor socaciu a murit 7 jpg jpeg
6 victor socaciu a murit 3 jpg jpeg

"O veste îngrozitoare. Te trezeşti într-o dimineaţă, dai drumul la televizor şi, când auzi o astfel de veste, îţi vine s-o iei razna. În clipa în care dispare dintre noi un coleg, un artist - iar Victor a fost într-adevăr un artist, pentru că a avut har, a lăsat nişte cântece deosebit de frumoase, iar puterea glasului lui, felul în care umplea scena prin prezenţa sa - e foarte trist şi e trist pentru că rămâne în urmă o rană, o gaură care cu greu poate fi astupată. Anii trec, iar astfel de răni devin din ce în ce mai dese. Victor ne-a lăsat o rană astăzi, nu ştiu de ce a făcut-o, habar n-am. Dumnezeul îl iubeşte şi, aşa cum îl iubeşte Dumnezeu, îl iubim şi noi şi toţi cei care i-au iubit muzica şi au venit la spectacolele sale. În momentele astea, ai un sentiment de revoltă şi spui: "Măi, fir-ar să fie! Omul ăsta chiar ar fi putut să mai facă foarte multe lucruri, unele mai bune ca altele." Dumnezeul să-l odihnească, condoleanţe familiei şi prietenilor şi tuturor iubitorilor muzicii folk. Dumnezeu o să fie cu el şi o să aibă grijă de el, pentru că, aşa cum l-a ţinut puternic în viaţă aici, pe Pământ, alături de el, aşa o să aibă grijă de el şi în ceruri. Dumnezeul să-l odihnească!".

"Mi-a murit un prieten bun, în poze noi eram mai mereu împreună de mână, mă ajuta la spectacole, să urc pe scenă, mă ţinea de mână pe scenă, am fost şi în Canada, el m-a chemat acolo, când era consul, am stat la casa în care locuia acolo. Eu am vorbit ieri cu soţia lui, era distrusă, mi-a spus că era foarte rău, dar nu voiam să cred că nu mai era nicio speranţă. Am fost foarte apropiaţi."

"Este şocantă vestea dispariţiei lui Victor Socaciu. A fost fiul spiritual al tatălui meu, care obişnuia să spună că a fost artistul cel mai complex alături de care a lucrat ani buni. Ne-a lăsat câteva melodii de neuitat, "Oameni de zăpadă", "Charlie Chaplin", "Tata şi caii", "Opinia mea". Avea şi un talent organizatoric aparte, festivalul său, "Om bun", ajuns la a 30-a ediţie, cea mai recentă fiind cea de la Breaza, din martie, după care s-a îmbolnăvit de Covid… Era mai tânăr ca tata cu zece ani şi credeam că vom mai face multe lucruri împreună!”

"Ce poţi să pui în faţa acestei pierderi ireparabile? Ştiu că mi-a murit un mare prieten, în acelaşi timp a plecat spre Domnul un mare român, un mare artist, o mare conştiinţă a acestui popor şi care va lăsa un gol imens şi în arta românească. (...) Ştim că n-a murit singur. Alături i-a fost soţia, o femeie excepţională. Ştiu că Victor va rămâne în conştiinţa acestui popor, pentru că l-a iubit enorm de mult. Prietenia noastră a fost întotdeauna parafată de dragostea pentru acest popor român. Un om cu esenţă puternică care va lăsa un gol în artă. Victor a fost un român de la un capăt la altul.”

"....ne-a părăsit Victor...Dumnezeu să îi arate drumul spre Lumină..."

"Victor Socaciu e acum cu ei. Cu Motzu’, cu Tatiana…cu ei toţi! Dumnezeu să te aibă în paza Lui, Victor!"

2 ducu bertzi sabina iosub vasile seicaru victor socaciu jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg