Rebel Wilson a povestit că întâlnirea ei cu Meghan Markle nu a fost deloc plăcută

6 martie, 2023

Actrița pune comportamentul distant al Ducesei pe seama faptului că a spus că mama ei a pus întrebări "ușor nepoliticoase".

Rebel Wilson vs Meghan Markle jpg

Rebel Wilson nu a avut parte de o primire "caldă" din partea lui Meghan Markle atunci când s-au întâlni. "Meghan nu a fost atât de grozavă. Nu a fost primitoare în mod natural", a declarat starul din "The Year I Graduated", în vârstă de 43 de ani, la emisiunea "Watch What Happens Live with Andy Cohen".

Cu toate acestea, actrița de comedie pune comportamentul distant al Ducesei de Sussex pe seama faptului că a spus că mama ei, Sue Bownds, "a pus întrebări ușor nepoliticoase, cum ar fi "Unde sunt copiii tăi?". Iar eu am spus: "Mamă, nu o întreba asta"", a adăugat actrița.

Rebel Wilson a spus că întâlnirea a avut loc în Santa Barbara, California, și că, spre deosebire de soția lui, Prințul Harry "nu ar fi putut fi mai amabil".

Poate, însă, Meghan Markle a avut un alt motiv pentru care a fost reținută. De exemplu, și-o fi amintit cum, în luna martie a anului trecut, Rebel Wilson a ironizat apariția ei și a Prințului Harry în interviul lor exploziv din 2021 cu Oprah Winfrey, în care Ducesa de Sussex a povestit despre gândurile ei sinucigașe și despre sentimentele de abandon emoțional și financiar resimțite din partea Familiei Regale britanice. Totul s-a întâmplat în timp ce prezenta nominalizările în timpul galei Premiilor de Film BAFTA 2022 , când vedeta din "Cats" a glumit: "De la dramă la fantezie, interviul lui Harry și Meghan cu Oprah a avut de toate. Din păcate, asta nu este nominalizat în această categorie, dar unele filme uimitoare sunt. Să aruncăm o privire la unele dintre filmele britanice remarcabile din acest an".

Și, dacă audiența a râs la gluma lui Rebel Wilson, suntem siguri că Meghan Markle nu a făcut-o.

FOTO: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg