Reclame penibile cu vedetele în anii '90

3 iulie, 2014

Orice campanie de educare a poporului american trebuie să-şi aibă susţinătorii. Iar cei mai buni se aleg din tagma vedetelor adolescentine, care devin modele de urmat pentru public. Aşa s-a întâmplat şi cu campania de încurajare a oamenilor să consume lapte de vacă, sub numele de Got Milk. Doar că rezultatul vizual al campaniei a fost unul, să spunem, neaşteptat. Penibil, nepotrivit şi teribil de comic, chiar şi-n zilele noastre. Şi vă vine să credeţi că a durat din 1993 până în februarie, anul acesta?

Orice campanie de educare a poporului american trebuie să-şi aibă susţinătorii. Iar cei mai buni se aleg din tagma vedetelor adolescentine, care devin modele de urmat pentru public. Aşa s-a întâmplat şi cu campania de încurajare a oamenilor să consume lapte de vacă, sub numele de Got Milk.

Doar că rezultatul vizual al campaniei a fost unul, să spunem, neaşteptat. Penibil, nepotrivit şi teribil de comic, chiar şi-n zilele noastre. Şi vă vine să credeţi că a durat din 1993 până în februarie, anul acesta?

Iată ce vedete a făcut parte din campania Got Milk. Începem cu Britney Spears, care şi-a ales o companioană micuţă, ce nu pare foarte încântată de modelul ei din stânga.

Reclama aceasta cu Freddie Prinze Jr. sigur a atârnat foarte mult timp în camerele puştoaicelor îndrăgostite de el. Ce contează că "Feţişoara lui, spuma laptelui"?

Backstreet Boys, acei băieţi cool care dansau la unison şi se îmbrăcau în cămăşi largi, cu ochelarii demni de filmele Matrix pe ochi - s-au gândit să se oprească puţin în mijlocul străzii să bea un pahar. De lapte. De parcă ceva mai nenatural şi ciudat nici c-am putea vedea pe stradă!

Şi Miley Cyrus, pe vremea când poza cu hainele ÎNCĂ pe ea.

Beyonce şi Solange, aici fericite şi bine hrănite, înainte cu mult de tot de scandalul penibil din lift.

FOTO GOT MILKRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg