Recomandă orgasmul frecvent și are un stil de viață draconic. Cum își menține tinerețea Gwyneth Paltrow

16 martie, 2023

Gwyneth Paltrow face tot posibilul pentru a avea o viață cât mai sănătoasă și nu dă înapoi nici de la terapii ciudate.

Actrița de 50 de ani este o inspirație pentru milioane de femei
Actrița de 50 de ani este o inspirație pentru milioane de femei

Nu a avut niciodată probleme cu silueta și cântărește același număr de kilograme ca în tinerețe. Doar că este consecventă și foarte preocupată de tot ce înseamnă un stil de viață sănătos, fabulos, care abundă în plăcere.

Gwyneth Paltrow se declară o împătimită a perfuziilor cu vitamine și glutațion, este super consecventă în ceea ce privește dieta și le învață pe doamne să nu uite că sunt femei și să se bucure de orgasme cât mai des. Acestea nu trebuie să fie condiționate de un partener, căci Gwyneth Paltrow încurajează folosirea jucăriilor sexuale din plin. Și-a făcut un business de succes orientat înspre plăcerea sexuală.

Recent, fondatoarea Goop a participat în podcastul ”Arta de a fi bine”, unde a detaliat rutina sa care poate inspira. Pe lângă lucrurile cunoscute de toată lumea, cum sunt dieta și sportul, Gwyneth Paltrow recunoaște că nu s-a dat înapoi de la a încerca diferite terapii de mulți considerate ciudate. Și dacă ar fi s-o numească pe cea mai ciudată, actrița a recunoscut că sigur este vorba de terapia cu ozon în zona rectală. ”Este foarte ciudată, dar eficientă”, recunoaște vedeta.

Potrivit site-urilor medicale, este o procedură de administrare a gazului ozonificat în corp pentru a trata răni sau boli. Terapia nu este însă acceptată de FDA, care spune că e un gaz toxic, care nu are aplicabilitate medicală.

Gwyneth Paltrow i-a detaliat lui Will Cole ce rutină zilnică are, în timp ce își administra o perfuzie: ”Iubesc perfuziile, le-am integrat în viața mea.” Cu precădere folosește glutațion și vitamine. ”Mă fac să mă simt grozav, uneori sunt greu de găsit.”

Gwyneth Paltrow spune că practică postul intermitent până în ora 12, apoi consumă alimente care să-i nu-i ridice glicemia, cum ar fi supă de legume sau supă de oase. Urmează o oră de mișcare, precedată de pilates, mers sau yoga.

Alte secrete din stilul de viață al fondatoarei Goop sunt periajul uscat, sauna, dar și cina abundentă în legume, pentru a-i susține procedurile de detoxifiere.

Desigur, sănătatea sexuală este și ea prioritară, căci actrița le transmite femeilor constant să fie meticuloase cu orgasmele lor, căci așa vor beneficia de o stare de bine.

Unii fani au fost indignați de recomandările lui Gwyneth Paltrow: ”Este foamea wellness?”, ”Ce mai detoxifiază ea? Cafeaua, supa și legumele?” ”Vai, ce mă bucur că nu sunt vedetă și nu trăiesc într-o lume nerealistă, unde ai acasă spa, antrenori și supă de oase! Pas. Oameni buni, trăiți-vă viața și mâncați!”.

Unii o acuză că e obsedată, alții că are tulburări de alimentație. Că e nesănătos ce face ea. ”Pare flămândă și palidă!”.

Important este că actrița se simte bine în pielea ei. A fost întrebată, a răspuns. Dincolo de toate acestea, sunt alegerile personale și liberul arbitru.

Foto: Shutterstock, Getty, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg