Record în România! Simona Halep, cele mai mari câştiguri din tenis

3 iulie, 2014

După calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep a devenit şi tenismanul român cu cele mai mari premii brute obţinute din meciuri, şi anume peste 5,3 milioane de dolari, ea devansându-l astfel pe Andrei Pavel

După calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep a devenit şi tenismanul român cu cele mai mari premii brute obţinute din meciuri, şi anume peste 5,3 milioane de dolari, ea devansându-l astfel pe Andrei Pavel, tenisman retras din activate, care a câştigat în carieră 5,225 de milioane de dolari.

Pe locul trei în clasamentul all-time al jucătorilor români se află Victor Hănescu, jucător încă în activitate, cu 4,3 milioane de dolari.

Totodată, un fost mare campion american şi lider mondial, retras subit din activitate în urmă cu doi ani, este de părere că Simona Halep va câştiga titlul la actuala ediţie a turneului de la Wimbledon.

Este vorba despre triplul finalist de la Wimbledon, Andy Roddick, în vârstă de 31 de ani, care, invitat în studioul televiziunii americane Fox TV, a făcut predicţii pentru turneele de simplu de la Wimbledon, competiţie aflată în pragul semifinalelor.

Dacă la masculin l-a dat campion pe fostul său mare rival, Roger Federer, care s-ar impune într-o finală cu Novak Djokovic, la feminin Roddick a ales-o pe Simona Halep drept campioană. Tot Andy este de părere că finala la fete ar fi între Halep şi cehoaica Petra Kvitova.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg