Recunoaşteţi personajul? Vedeta şi-a găsit fericirea abia la al treilea mariaj

16 octombrie, 2020
1 luminita anghel jpg jpeg

A avut o relaţie specială cu părinţii ei, dar i-a pierdut pe amândoi. Aici avea patru ani şi pornea la drum cu un pumn de visuri. Astăzi, fericirea ei o reprezintă soţul şi fiul ei, Filip.

”Am împlinit 9 ani pe 7 octombrie, de ziua mea. Am fost prima dată prieteni şi apoi ne-am îndrăgostit, apoi a apărut şi Filip. Eram de foarte puţin timp cu soţul meu, dar eram matură, aveam42 de an,. Trăim în armonie departe de lume. Ne-am retras din lumea asta care încearcă să ne dezechilibreze armonia. ani. Acum noi considerăm că e cu noroc, că şi el e la a treia căsnicie, după două divorţuri”, spune Luminiţa Anghel.

”Pentru că am fost cerută de nevastă am acceptat. Nu a fost dragoste la prima vedere, a fost o pasiune de moment, nu ne-am potrivit deloc, nici nu ne-am cunoscut bine, nu eram compatibili la aboslut nimic. Aşa a fost si în prima căsătorie şi la a doua, când am fost împreună cinci ani. Nu m-am grăbit să iau o decizie, am dus mult, mă gândeam mai mult la ei din jurul meu, decât la mine, plus că exista şi un copil adoptat. Dar când am zis ”stop joc”, am umplut maşina şi am plecat. A fost ca o eliberare de o povară”, a povestit artista la Pro TV.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg