Recunoşti această concurentă de la „Insula iubirii“? S-a căsătorit în acest an, dar iată cum arăta în 2014 VIDEO

1 noiembrie, 2018
1 hanne 2014 2 3 jpg jpeg

„Insula iubirii“ aduce, în fiecare an, în faţa telespectatorilor, personaje care îşi testează partenerele sau partenerii sau care se testează chiar pe ei. În cel mai recent sezon, una dintre participante a reuşit să atragă toată atenţia din cauza caracterului ei, iar unele concurente chiar au atacat-o atât direct, cât şi indirect.

Este vorba despre Hannelore, care a spus de la început că ea este cea mai frumoasă femeie care participă la „Insula iubirii“, incluzându-le în acest top atât pe concurente, cât şi pe ispite. După ce a afirmat că nicio persoană de sex feminin nu se poate compara cu ea, Hanne l-a atacat şi pe partenerul ei, Bogdan, despre care a spus că este cu mult sub ea şi că ea este o divă, în comparaţie cu ea.

Cu toate că s-a apropiat foarte mult de ispita Andy, căruia i-a spus chiar că îl iubeşte, Hanne şi Bogdan au făcăt nunta în urmă cu mai multe luni, după ce „Insula iubirii“ s-a încheiat.

Recent, am descoperit o filmare cu Hannelor din anul 2014, atunci când ea a reuşit să câştige aurul şi argintul la un concurs din Budapesta cu două grupe de copii care fac dansuri. De altfel, Hanne a precizat, nu doar o dată, că este instructor de dans în Timişoara.

„La Budapesta a fost unul din cele mai complicate concursuri la care am fost până acum, deoarece a fost un concurs foarte strâns, dar fetele se mobilizează în cele din urmă şi reuşim întotdeauna să ajungem pe podium şi asta este cel mai important“, spunea Hannelore Ulrich la acea vreme.

Mai multe fotografii cu Hannelore găsiţi în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg