Recunoşti fosta vedetă TV din anii ’90?

2 aprilie, 2015
lascelta manifesto  web e1425901355417 jpeg

În 1992, această actriţă italiană ne încânta adolescenţa sau copilăria din postura de prezentatoare a unui show muzical pentru tineri. Acum în vârstă de 38 de ani, actriţa era, pe la mijlocul anilor ‘90, vedeta indiscutabilă a acestei celebre emisiuni, difuzată

În 1992, această actriţă italiană ne încânta adolescenţa sau copilăria din postura de prezentatoare a unui show muzical pentru tineri, faimoasa emisiune Non è la RAI.

Ei bine, Ambra Angiolini, acum în vârstă de 38 de ani, era, pe la mijlocul anilor ‘90, vedeta indiscutabilă a acestei celebre emisiuni, difuzată pe canalul Italia 1, pe care a şi prezentat-o, de altfel.

Anii au trecut, iar Ambra şi-a continuat cariera mai întâi în muzică, apoi în film, chiar astăzi, 2 aprilie, fiind ziua lansării ultimei pelicule în care joacă alături de seducătorul Raoul Bova, La scelta, în regia lui Michele Placido.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

LA SCELTA In uscita oggi 2 aprile in tante sale cinematografiche Mi Posted by Ambra Angiolini on Wednesday, April 1, 2015

LA SCELTA In uscita oggi 2 aprile in tante sale cinematografiche Mi

Posted by Ambra Angiolini on Wednesday, April 1, 2015

Mai mult, simpatica actriţă a apărut şi pe cea mai recentă copertă a ediţiei italiene a revistei Grazia, alături de o altă actriţă din filmul cu pricina, Valeria Solarino.

Pe plan personal, Ambrei îi merge de minune, fiind căsătorită cu cântăreţul Francesco Renga, fost câştigător al festivalului de la San Remo în 2005, şi fiind mama a doi copii, Jolanda şi Leonardo.

image


Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg