Recunoşti personajul? Aşa arăta solista când se lăsa cucerită de un mare compozitor. "Veneau urşii singuri la mine”

4 septembrie, 2020
1 ilena jpg jpeg

A avut întotdeauna o frumuseţe specială, dar şi o viaţă greu încercată. Marea iubire a Ilenei Şipoteanu a fost Dumitru Lupu.  Pentru cunoscuta artistă, compozitorul a lăsat în urmă o altă căsnicie, cea cu Viorela Filip. Viaţa i-a despărţit însă chiar în ziua în care artista împlinea 50 de ani.

“Mi-aduce aminte facebook că într-un an '90 eram la vînătoare în Piatra Craiului. Ce vremuri! Veneau urşii singuri la mine”, spunea, cu umor, Ileana Şipoteanu.

Povestea dintre ea şi Dumitru Lupu avea să înceapă pe neaşteptate, în 1993.

„Tocmai auzisem că este un post liber la teatrul din Piteşti şi m-am dus să particip la concurs. Şi acolo am auzit că trebuia să vină un compozitor, Dumitru Lupu. Nu auzisem de el. Ştiam câteva piese din repertoriul lui, dar nu ştiam că sunt ale lui, pentru că eram foarte tânără, şi el era foarte tânăr, dar era chiar atunci în mare vogă… Dar n-a venit azi, n-a venit mâine, n-a venit poimâine, iar eu făceam naveta şi mă enervăm că nu vine. Şi la un moment dat am zis: Domnule, dar staţi aşa, de ce nu vine domnul Lupu, că eu fac navetă de la Rucăr, sunt ocupată, am şi eu ore la scoala… Şi mi-au zis: asta este, domnul Lupu e şi la Bucureşti, dar când o să vină vă anunţăm. Şi mi-am lăsat numărul de telefon, să mă sune”, povestea cântăreaţa  pentru Revista Tango.

„Eu l-am remarcat, când era în comisie. Eu cântăm rock, eu sunt o fire temperamentală, însă el când m-a văzut pe mine, aşa, îmbrăcată într-un deux-piece, a zis: “Fata asta trebuie să cânte ceva romantic!”. Şi a abordat-o pe Mara Bărbulescu, textiera noastră, care era profesoară de contrabas la Liceul de Muzică Dinu Lipatti din Piteşti, şi i-a spus să-mi facă un text pentru un cântec de iarnă. Şi mi-a făcut atunci “Ma voi gândi la tine”, unul dintre cele mai frumoase cântece din repertoriul meu, care, însă, n-a făcut carieră cu mine pentru că în următoarea vară i s-a cerut lui Dumitru o piesă pentru creaţie la Mamaia şi a dat această piesă unei colege care intrase la interpretare. Şi mi-a luat piesă, iar eu am suferit enorm, am plâns… Aşa a început… Mă invita la cofetăria de alături, era o cofetărie vizavi de teatru, unde cred că am mâncat sute de savarine”, mai spunea Ileana Şipoteanu.Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg