Recunoşti personajul? E un actor cunoscut: "Vreau să o iert pentru că m-a prins fumând în clasa a patra"

7 iunie, 2021
1 andre jpg jpeg

Actorul Andreas Petrescu şi-a sărbătorit ieri mama. Mai emoţionat ca niciodată, soţul Augustei Lazarov a ţinut să vorbească despre relaţia specială pe care o au şi despre momentele în care cea care i-a dat viaţă l-a susţinut necondiţionat.

“Ştiu. Nu am mai fost văzut în ipostaza asta. Nici măcar în spectacole la teatru. Mama se juca atunci când făcea fotografii cu mine de parcă eram o păpuşă de pe vremea aia. Erau unele cărora le dădeai să bea apă şi dacă le strângeai de picior făceau pipi. Mic, fără un ciorap şi totuşi uite ce mândră se uita mama la mine.

E ziua ei. Şi vreau să o iert pentru că m-a prins fumând în clasa a 4 a, că m-a ajutat să termin totuşi clasa a 8 a, că m-a pus să fac degeaba facultatea de Drept, că a suportat cu stoicism toate tâmpeniile pe care le-am făcut şi să o iubesc pentru aceleaşi lucruri.

stanga
dreapta
2 andreas8 jpg jpeg
3 andreas10 jpg jpeg
1 andre jpg jpeg
5 andreas7 jpg jpeg

Au trecut anii si încă se uită la mine şi la fratele meu la fel. Pentru că atunci când începi să fii mamă, afli că asta nu se mai termină niciodată.

La mulţi ani, Ila Petrescu!

Oamenii pe care i-ai făcut au făcut şi ei alţi oameni împreună cu alţi oameni care şi ei, pentru că ai făcut tu oameni, pot avea o viaţă. Aşa că iată cât de mulţi oameni pe care i-ai făcut ori au fost făcuţi de alţii te iubesc”.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg