Recunoşti vedeta?

16 martie, 2018
Kelly Osbourne la 12 ani jpeg

Este fiica unui celebru rocker care, la rândul său, a devenit cunoscută în showbiz datorită unor programe de televiziune, evenimente mondene şi de fashion. Intuieşti despre cine este vorba?

image

În această fotografie, avea 12 ani şi un stil vestimentar destul de sobru, comparativ cu cel de astăzi. Acum, este unul dintre cei mai urmăriţi comentatori de modă şi designeri vestimentari, impunând un stil fresh, extravagant, şi o tunsoare care a devenit o marcă proprie.

Este vorba, desigur, despre Kelly Osbourne, fiica celebrilor Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Sabbath, şi Sharon Osbourne, manager muzical şi vedetă de televiziune.

Viaţa într-o familie atât de celebră n-a fost niciodată uşoară şi, la fel ca părinţii ei, a avut probleme cu greutatea şi, mult mai grav, cu alcoolul şi cu drogurile.

image image

Kelly Osbourne a început să slăbească în 2009, în timp ce se antrena pentru show-ul "Dancing with the Stars". Ea a mers la sala de gimnastică timp de cinci zile pe săptămână şi a adoptat un regim alimentar sănătos.

În 2010, ea a pozat pentru revista americană "Shape", îmbrăcată într-un costum de baie roşu, recunoscând că au existat momente în care fericirea a copleşit-o. Vedeta a declarat că a fost pentru prima oară când pozează în costum de baie şi că a plâns de fericire în timpul şedinţei foto.

image

"Să faci exerciţii nu e distractiv, nu voi minţi că este. Lucrez pe rupte şi nu mi-e bine în acea oră, dar după ce termin mă simt incredibil. Dacă vrei să-ţi schimbi corpul nu poţi să ţii doar dietă. Dacă faci asta, pierzi kilograme, dar apoi te îngraşi la loc. Trebuie să îţi schimbi viaţa şi să te înveţi cu un alt stil de viaţă. Nu e distractiv, dar nu va fi niciodată. Nu-mi refuz nimic, încă mai mănânc ciocolată şi prăjituri şi voi mânca totdeauna. Totul cu moderaţie", a susţinut Kelly Osbourne.

Vedeta a dezvăluit că a fost foarte judecată pentru aspectul său fizic în trecut şi că probabil asta a facut-o să ajungă de trei ori la dezintoxicare. "Eram atât de furioasă din cauza lucrurilor care se spuneau despre mine. Cred cu adevărat că acesta este motivul pentru care m-am refugiat în Vicodin şi am ajuns de trei ori la dezintoxicare. Pur şi simplu mă uram", a povestit Kelly Osbourne pentru "Cosmopolitan Body".

  

image image

"Nu voi fi niciodată acel tip de persoană care să gândească: Sunt atât de sexy. Nu vreau să fiu. Dar am învăţat să mă respect şi să mă iubesc - ceva ce nu credeam că voi fi capabilă să realizez. Anul trecut la premiile Emmy am avut primul moment când m-am simţit cu adevărat bine. Mi-am pus o rochie şi atunci când m-am privit în oglindă am început să plâng", a mărturisit Kelly.

După ce a slăbit 31 de kilograme şi a adoptat un look nou, Kelly Osbourne a declarat că vrea să-şi îndepărteze tatuajele. Kelly a explicat că a luat această decizie în timpul filmărilor pentru noul ei film "Should've Been Romeo", pentru care câteva dintre tatuajele vedetei au fost acoperite cu machiaj. "Unele încă au o semnificaţie specială, cum ar fi cel cu numele fratelui meu, dar acum simt că unele dintre ele au fost o greşeală", a declarat ea.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg