Recunoşti vedeta? Imagini rare, din copilărie, făcute publice de staruri

7 noiembrie, 2018
1 fotojet 1 jpg jpeg

Acum sunt nişte superstaruri care-i au pe producătorii din showbiz la degetul lor mic, însă, în primii lor ani de viaţă, câţiva dintre ei nu prea dădeau semne că vor ajunge departe…

Adele era pe cât de simpatică, pe atât de năzdrăvană. Fan înrăit al fetelor de la Spice Girls, fetiţa din imagine n-avea nici cea mai mică bănuială că va ajunge vreodată la fel de cunoscută ca idolii ei din copilărie, dacă nu chiar mai cunoscută... Dar minunea s-a întâmplat şi cântăreaţa se bucură acum de avantajele faimei, încercând, în acelaşi timp, să-şi protejeze totuşi familia de indiscreţia presei de scandal.

image

Reese Witherspoon este la fel de zglobie şi de plină de energie şi acum, la 42 de ani, iar trăsăturile expresive care i-au adus notorietatea, via comediile romantice în care a apărut, sunt neschimbate încă de acum, hăt, mai mulţi ani!

image

Madonna nu este chiar o copilă în această fotografie, dar era încă destul de nedichisită pe vremea aceea, astfel încât să ne dăm seama de trăsăturile naturale ale Reginei Pop, înainte ca ea să cadă pradă îmbunătăţirilor estetice nesfârşite.

image

Natalie Portman era o drăguţă în copilărie, la fel de mult cum este şi acum. Fizionomia actriţei nu s-a schimbat radical, ceea ce, în cazul ei, este cât se poate de lăudabil.

image

Kristen Bell era aici o domnişorică simpatică, cu mult potenţial să ajungă în faţa camerelor de filmat şi să dea bine. Uşor melancolică, puştoaica blondă seamănă izbitor de mult cu actriţa cunoscută acum în întreaga lume.

image

Se văd în ochii lui năzdrăvăniile de care era în stare Ben Stiller chiar de atunci. Până şi el recunoştea că avea talente numeroase şi că merita să i se acorde toată atenţia din lume: “Talente speciale: jonglerie, scuba diving, step şi ţinut ritmul la tobe. Fac reclame doar la cerere.”

image

Ryan Reynolds, băiat frumos încă din adolescenţă! Nu contează la ce făcea reclamă în această imagine, important e că ştia să se vândă pe el însuşi destul de bine chiar şi la vârste fragede. Well done, boy!

image


Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg