Recuperare infernală pentru Daniel Craig. Actorul care îl joacă pe James Bond s-a accidentat la filmări

12 ianuarie, 2022
1 daniel craig jpg jpeg

Recuperare istovitoare pentru Daniel Craig, după ce şi-a scrântit glezna la filmările Bond şi a avut nevoie de operaţie.

Actorul de 53 de ani a fost nevoit să susţină şedinţe suprasolicitante de fizioterapie, după filmările la James Bond. Daniel şi-a scrântit glezna şi a avut ligamentele afectate. De aceea, a fost nevoie şi de operaţie iar apoi, de recuperare. Se pare că problema de sănătate a fost foarte solicitantă pentru actor, care s-a resimţit în urma şedinţelor istovitoare de terapie, unde a fost nevoit să-şi activeze la maxim dorinţa de muncă şi recuperare.

Daniel Craig a lucrat din nou sub îndrumarea specialistului Simon Waterson, care se ocupă de pregătirea sa fizică şi care a pus la punct un program menit să-l repună pe picioare pe actorul din James Bond. Aşa cum se vede din imaginile oferite de antrenor, Daniel Craig s-a luptat cu încrâncenare să-şi revină cât mai repede.

El a lipsit de la filmări o bună perioadă, după ce a alunecat în timp ce turna secvenţa finală din James Bond în mai, 2019. Totuşi, problema de sănătate nu l-a descurajat şi a muncit enorm pentru a se repune pe picioare, dovedind că, întocmai ca personajul pe care îl interpretează, nu se lasă înfrânt de nicio provocare, iar ”No time to die” s-a transformat în ”No time to rest”, dovedind o ambiţie de fier, aşa cum a exemplificat antrenorul vedetelor, dând publicităţii imagini ale muncii fizice depuse de actor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg