Reese Witherspoon, agresată sexual de un regizor. Declaraţiile cutremurătoare ale actriţei!

18 octombrie, 2017
The 'Tiffany & Co 2017 Blue Book Collection' Celebration' In NYC jpeg

După recentul scandal sexual care a zguduit Hollywood-ul şi care îl are în prim-plan pe producătorul Harvey Weinstein, o serie de actriţe celebre au ieşit în public şi au vorbit fără perdea despre abuzurile la care au fost supuse de-a lungul anilor.

Reese, agresată la 16 ani.

Hollywood-ul pune o mare presiune pe celebrităţile care vor să fie în centrul atenţiei şi să prindă un rol bun într-un film care are toate şansele să ajungă unul de Oscar. Aşa că unele dintre ele ar face orice compromis pentru o carieră de succes, chiar dacă asta presupune o legătură sexuală cu un bărbat puternic care nu e tocmai pe placul lor, dar care le poate oferi faima. Ei bine, asta nu a fost valabil pentru câteva dintre actriţele din Cetatea Filmului care au suportat abuzuri de-a lungul anilor. Vedetele au făcut front comun împotriva producătorului hărţuitor, Harvey Weinstein, iar această comunitate chiar le încurajează pe femeile din toată lumea să vorbească public despre momentele în care au fost agresate sau hărţuite sexual.

Chiar dacă nu a fost victima lui Harvey, cel puţin nu i-a spus numele, o nouă actriţă de la Hollywood face declaraţii cutremurătoare despre adolescenţă sa. Şi ea a fost victima agresiunii sexuale din partea unui regizor, la 16 ani. Reese Witherspoon a trecut prin momente dificile pe când era o adolescentă, iar aceasta a fost doar una dintre multele experienţe de hărţuire şi agresiune din întreaga sa carieră. Actriţa în vârstă de 41 de ani, mamă a trei copii, a vorbit deschis despre traumele prin care a trecut: "Am avut parte de experienţe de acest gen care încă sunt vii în mintea mea, aşa că mi-e greu să dorm, să gândesc, să vorbesc despre sentimentele de anxietate pe care le-am avut şi pe care nu am putut să le dezvălui până acum. Simt un adevărat dezgustul faţă de regizorul care m-a agresat când aveam 16 ani şi mânie pentru  agenţii şi producătorii care m-au făcut să simt că această tăcere era o condiţie a angajării mele. Mi-aş dori să pot spune că a fost un incident izolat în cariera mea, dar din păcate nu a fost aşa. Am avut parte de mai multe experienţe de hărţuire şi agresiune sexuală şi nu vorbesc foarte des despre ele ".

El este cel mai controversat producător de la Hollywood.

Reese este doar una dintre marile actriţe de la Hollywood care a decis că este timpul să vorbească, după ce colegele sale de breaslă l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de agresiune sexuală, lucruri care s-au petrecut pe parcursul a trei decenii. Actriţa a recunoscut că a fost încurajată să vorbească după ce mai multe femei din industrie au povestit experienţele lor: "După ce am auzit toate aceste poveştile din ultimele zile şi după ce am văzut că aceste femei s-au hotărât să vorbească, toate acestea m-au făcut să vreau să spun şi eu ceva, pentru că m-am simţit mai puţin singură în această săptămână decât am simţit vreodată în toată cariera mea."

Comentariile actriţei au întărit ideea că Hollywood-ul s-a confruntat timp de zeci de ani cu abuzuri care au devenit subiecte tabu, până acum. Scandalul sexual în care este implicat producătorul de Oscar, Harvey Weinstein, a dus la lansarea unei companii în mediul online despre hărţuirea sexuală, campanie la care participă femei din toată lumea, încurajate fiind să vorbească despre experienţele lor de hărţuire şi abuz sexual, folosind hashtagul #metoo (n.r., ”Şi eu”)

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani  Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii  Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta  Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki  profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu  pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia  Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas  Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant  Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg