Reese Witherspoon se pregăteşte de nuntă

22 martie, 2011

Pe ultima sută de metri până la nunta ei de weekendul acesta, vedeta face ultimele retuşuri şi se lasă pe mâna specialiştilor în înfrumuseţare, ca să arate perfect în ziua cea mare. Pe 26 martie, actriţa îi va spune „Da!” logodnicului ei

Pe ultima sută de metri până la nunta ei de weekendul acesta, vedeta face ultimele retuşuri şi se lasă pe mâna specialiştilor în înfrumuseţare, ca să arate perfect în ziua cea mare.

Pe 26 martie, actriţa îi va spune „Da!” logodnicului ei, Tim Toth, în faţa celor aproximativ 100 de invitaţi. Însă, până atunci mai e timp pentru mici retuşuri, pentru care totul să arate impecabil în ziua cea mare, inclusiv Reese. Astfel, după ce s-a asigurat că va fi în formă maximă la nuntă - a făcut jogging de fiecare dată când i-a permis programul în ultimele zile -, Witherspoon a vizitat salonul de coafură Prive Salon, din Los Angeles, în după-amiaza de luni, unde s-a întâlnit cu hair stilistul ei, Lorri Goddard-Clark, pentru a-i da nuanţa perfectă părului ei. Goddard-Clark este specialistul preferat şi de vedete precum Drew Barrymore şi Brad Pitt, care-şi lasă adesea pletele în grija acesteia.