Regele Juan Carlos va fi supus unei noi operaţii

5 noiembrie, 2013
rtr3bw5b jpeg

Casa Regală spaniolă a anunţat că suveranul va fi operat pentru înlocuirea unei proteze la şoldul stâng, a doua intervenţie chirurgicală după cea din luna septembrie.

Casa Regală spaniolă a anunţat că suveranul va fi operat pentru înlocuirea unei proteze la şoldul stâng, a doua intervenţie chirurgicală după cea din luna septembrie.

Din cauza unei infecţii apărute la şold, după inserarea unei proteze în noiembrie 2012, Regele Juan Carlos a fost supus unei operaţii pe 24 septembrie. Chirurgii au decis atunci să intervină "în doi timpi" şi să insereze o proteză provizorie cu o durată de aproximativ două luni.

Noua operaţie va avea loc pe 21 noiembrie, la spitalul Quiron de Pozuelo de Alarcon, în apropiere de Madrid, şi va fi coordonată de acelaşi chirurg ca şi precedenta, medicul Miguel Cabanela, un renumit specialist spaniol care locuieşte în Statele Unite, a precizat un purtător de cuvânt al casei regale spaniole.

image

Repetatele probleme de sănătate ale regelui, care a fost operat de opt ori din mai 2010 până în prezent, şi imaginea sa de persoană în vârstă, vizibil obosită, i-au determinat pe spanioli să se gândească la o eventuală abdicare a monarhului în favoarea prinţului Felipe sau la o redefinire a rolului acestuia din urmă, care pare, la vârsta de 45 de ani, să evite cu succes scăderea de popularitate cu care se confruntă monarhia spaniolă.

Astfel, Prinţul Felipe a prezidat pentru prima dată, la Madrid, pe 12 octombrie, tradiţionala defilare militară organizată de ziua naţională a Spaniei.

Regele Juan Carlos, aflat în convalescenţă, şi-a reluat în ultimele săptămâni activităţile oficiale într-un ritm redus, la palatul Zarzuela, unde locuieşte.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg