Regele Olandei Willem-Alexander i-a amuzat pe vârstnici: ”Sper că v-ați pus centura de siguranță!”

11 septembrie, 2024

În Olanda, conducerea țării este preocupată nu doar de ecologie, ci și de integrarea persoanelor cu dizabilități în societate. Acestea sunt ajutate, prin intermediul unor biciclete speciale, să se bucure de viață, întocmai ca cei cu picioare funcționale.

Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg

Nu mai este un secret pentru nimeni că olandezii iubesc bicicleta. Au ajuns la acel grad de civilizație în care este o ciudățenie să ia mașina. Aceasta se folosește în cazuri speciale. Principalul mijloc de deplasare e bicicleta.

Recent, monarhul olandez a făcut senzație cu apariția sa și cu firea sa jovială și deschisă.

Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos a făcut spectacol pe o bicicletă specială, care include un scaun cu rotile, în timpul sărbătoririi a celei de-a 75-a aniversare a Asociației Naționale de Zonnebloem la Mirns.

Îmbrăcat într-un costum albastru și cravată, Maiestatea Sa i-a oferit unei femei pe nume Ida van Rooij, o plimbare cu bicicleta Zonnebloem, o bicicletă specială, care permite și persoanelor cu dizabilități să meargă în excursii cu bicicleta.

Regele Willem Alexander, Profimedia (3) jpg

„Sper că ți-ai pus centura de siguranță”, i-a spus Regele Idei, conform Omrop Fryslân (tradus în engleză). Pasagerul monarhului ar fi râs: „Acum sunt la mila zeilor”.

Soțul reginei Maxima, în vârstă de 57 de ani, s-a distrat copios în timpul călătoriei cu bicicleta Zonnebloem. De asemenea, pasagera Maiestății Sale părea, la rândul său, să se distreze de minune. După plimbarea cu Regele, pentru care prietenele or vor invidia, Ida a mărturisit că s-a simțit grozav și că este un mijloc de locomoție pe care îl recomandă.

Cert este că atât ea, cât și monarhul s-au distrat.

Cu părul fluturând în vânt, Regele Olandei Willem-Alexander face încă o dată dovada că este un monarh aproape de oameni.

Ce se întâmplă în Țările de Jos este deja alt nivel.

Regele Willem-Alexander s-a întâlnit săptămâna trecută cu participanții și voluntarii de la ”De Zonnebloem” și a vorbit cu aceștia „despre țelul unei societăți în care persoanele cu dizabilități fizice să poată participa în mod natural și fără piedici”, potrivit Casei Regale Olandeze.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg