Regina Elisabeta a-II-a, de acord cu "demisia" lui Meghan Markle şi a Prinţului Harry. Ducii de Sussex vor locui atât în Canada, cât şi în Marea Britanie

14 ianuarie, 2020
2 regina elisabeta jpg jpeg

Regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii a acceptat  "demisia" lui Meghan Markle şi a Prinţului Harry din familia regală britanică, se pare că aceştia se vor retrage în Canada. 

Luni, 13 ianuarie, Regina Elisabeta a avut o primă reacţie după ce Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au expus dorinţa de a renunţa la titlul de seniori în familia regală britanică printr-un mesaj public. 

Regina a acceptat ca Harry şi Meghan să-şi împartă timpul între Marea Britanie şi Canada.

Suveranul a organizat o întâlnire cu prinţul Charles şi cei doi fii ai săi, William şi Harry, iar ducesa Meghan ar fi intervenit prin telefon, ea aflându-se în Canada alături de bebeluşul Archie. Într-un comunicat dat publicităţii la finalul discuţiilor, regina a mărturisit că ar fi preferat ca nepotul şi soţia lui să rămână în sânul familiei, însă înţelege şi respectă dorinţa lor de a duce o viaţă mai independentă. 

„Astăzi, familia mea a avut discuţii foarte constructive despre viitorul nepotului meu şi familia lui. Familia mea şi cu mine susţinem în totalitate dorinţa lui Harry şi a lui Meghan de a-şi clădi o viaţă. Deşi am fi preferat ca ei să rămână membri ai familiei regale cu normă întreagă, înţelegem şi respectăm dorinţa lor de a duce o viaţă mai independentă, ca o tânără familie". 

Se pare c[ Meghan ;i Harry nu se vor mai baza pe banii de la stat, vor fi independen'i financiar. „Prin urmare, s-a convenit că va exista o perioadă de tranziţie în care ducii de Sussex vor petrece timp în Canada şi în Marea Britanie. Sunt probleme complexe pe care familia mea trebuie să le rezolve, ele presupun ceva muncă, însă am cerut ca o decizie finală să fie luată în următoarele zile“. 

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat "demisia" printr-o postare pe Instagram

"După multe luni de reflecţie şi discuţii interne am ales să facem o tranziţie în acest an prin a ne stabili treptat un nou rol în cadrul acestei instituţii. Intenţionăm să renunţăm la statutul de "seniori" în cadrul familiei regale şi să lucrăm pentur a deveni independenţi financiar, continuând în acelaşi timp să o susţinem pe Majestatea Sa Regina. Încurajarea voastră, în special în ultimii ani, ne-a făcut să facem acest pas", au notat ei pe Instagram. Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg