Regina Elisabeta a plantat un nou soi de trandafir la castelul Windsor. Poartă numele regretatului duce de Edinburgh fiindcă ar fi împlinit 100 de ani

10 iunie, 2021
4 profimedia 0615014501 jpg jpeg

Moment înălţător la castelul Windsor. Regina Elisabeta a plantat un nou soi de trandafir, care poartă chiar numele regretatului său soţ, ducele de Edinburgh, în ziua în care acesta ar fi împlinit 100 de ani.

6 profimedia 0615014499 jpg jpeg

O mare iubitoare a trandafirilor, regina Elisabeta s-a ocupat personal de plantarea noii flori. În felul acesta, Majestatea Sa marchează un moment solemn, ziua prinţului Philip. Ieri ar fi împlinit 100 de ani. De acum înainte, regina se va delecta cu imaginea trandafirului ”Ducele de Edinburgh” în propria sa grădină.

Superbul trandafir cu numele soţului său va putea fi privit chiar din camerele Majestăţii Sale, întrucât a fost plantat în grădina de est. Regretatul prinţ Philip s-a stins din viaţă la vârsta de 99 de ani, pe 9 aprilie şi a beneficiat de funeralii restrânse, din cauza restricţiilor generate de pandemie, situaţie neobişnuită pentru înmormântările regale.

Regina a primit acest cadou deosebit de la preşedintele Societăţii Regale de Horticultură, Keith Weed (Buruiană).

Iată ce i-a transmis Weed reginei: ”Este un trandafir ce poartă numele ducelui de Edinburgh pentru a marca ziua sa, în amintirea tuturor lucrurilor măreţe pe care le-a realizat în decursul vieţii sale şi ca toată lumea să îşi amintească de el.”

Regina în vârstă de 95 de ani a apreciat atât gestul, cât şi superba floare. Însă a constatat că florile nu sunt foarte înflorite, din cauza lunii mai, care a fost foarte rece.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg