Regina Letizia și Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, în ținute albe, încă o dată la un pas să se îmbrace la fel! O nouă întâlnire cu o veche prietenă

23 septembrie, 2022
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg

O nouă întâlnire cu o veche prietenă. Ce au făcut Regina Letizia și Prima Doamnă a SUA, Jill Biden

Este a doua oară în această săptămână, când se întâlnesc. Luni, 19 septembrie, au participat împreună cu soții lor la funeraliile Reginei Elisabeta de la Londra.

Regina Spaniei a plecat imediat după înmormântare în SUA, pentru a participa la mai multe evenimente dedicate programelor UNICEF și OMS.

O aprigă susținătoare a cercetărilor împotriva cancerului, Letizia a avut pe ordinea de zi și o întâlnire în acest sens.

Alteța Sa a participat la Ziua Mondială de Cercetare a Cancerului, împreună cu prietena sa, Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, la Universitatea Columbia.

Este cert că cele două elegante doamne au gusturi comune la îmbrăcăminte și au făcut dovada încă o dată, când s-au afișat amândouă în alb.

Atât Regina, cât și dr. Biden au îmbrăcat rochii albe, cu o lungime midi, cu mâneci lungi. Inclusiv pantofii sunt foarte asemănător, singura diferență este că rochia albă a Primei Doamne este din dantelă.

Și în vară, la întâlnirea de la Madrid al SUMMIT-ului NATO, Jill Biden glumea și îi spunea Letiziei că a avut emoții că se vor îmbrăca la fel. Atunci, culmea, Regina a apărut ziua cu un costum alb format din sacou și pantaloni, același outfit pe care Prima Doamnă îl avea pregătit pentru cină.

Cele două au vizitat Irving Medical Centre, unde au luat și cuvântul chiar înainte de Ziua Mondială de Cercetare a Cancerului.

Doamnele au fost foarte șic. Dr. Jill Biden a purtat o rochie Gabriella Hearst, în care a mai apărut în august, într-un pictorial Harper's Bazaar. Regina a optat pentru o superbă rochie Ralph Lauren, la care a accesorizat pantofi cu toc și cercei discreți.

Letizia a fost ravisantă cu două seri înainte, când a îmbrăcat la un eveniment o superbă rochie roșie, făcând încă o dată dovada că-i stă bine cu orice culoare. Regina are renumele de adevărată fashionistă, pasiune pe care le-a transmis-o natural și fiicelor sale, două adolescente superbe.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg