Regina Letizia și Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, în ținute albe, încă o dată la un pas să se îmbrace la fel! O nouă întâlnire cu o veche prietenă

23 septembrie, 2022
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg

O nouă întâlnire cu o veche prietenă. Ce au făcut Regina Letizia și Prima Doamnă a SUA, Jill Biden

Este a doua oară în această săptămână, când se întâlnesc. Luni, 19 septembrie, au participat împreună cu soții lor la funeraliile Reginei Elisabeta de la Londra.

Regina Spaniei a plecat imediat după înmormântare în SUA, pentru a participa la mai multe evenimente dedicate programelor UNICEF și OMS.

O aprigă susținătoare a cercetărilor împotriva cancerului, Letizia a avut pe ordinea de zi și o întâlnire în acest sens.

Alteța Sa a participat la Ziua Mondială de Cercetare a Cancerului, împreună cu prietena sa, Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, la Universitatea Columbia.

Este cert că cele două elegante doamne au gusturi comune la îmbrăcăminte și au făcut dovada încă o dată, când s-au afișat amândouă în alb.

Atât Regina, cât și dr. Biden au îmbrăcat rochii albe, cu o lungime midi, cu mâneci lungi. Inclusiv pantofii sunt foarte asemănător, singura diferență este că rochia albă a Primei Doamne este din dantelă.

Și în vară, la întâlnirea de la Madrid al SUMMIT-ului NATO, Jill Biden glumea și îi spunea Letiziei că a avut emoții că se vor îmbrăca la fel. Atunci, culmea, Regina a apărut ziua cu un costum alb format din sacou și pantaloni, același outfit pe care Prima Doamnă îl avea pregătit pentru cină.

Cele două au vizitat Irving Medical Centre, unde au luat și cuvântul chiar înainte de Ziua Mondială de Cercetare a Cancerului.

Doamnele au fost foarte șic. Dr. Jill Biden a purtat o rochie Gabriella Hearst, în care a mai apărut în august, într-un pictorial Harper's Bazaar. Regina a optat pentru o superbă rochie Ralph Lauren, la care a accesorizat pantofi cu toc și cercei discreți.

Letizia a fost ravisantă cu două seri înainte, când a îmbrăcat la un eveniment o superbă rochie roșie, făcând încă o dată dovada că-i stă bine cu orice culoare. Regina are renumele de adevărată fashionistă, pasiune pe care le-a transmis-o natural și fiicelor sale, două adolescente superbe.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG