Regina Rania a Iordaniei, omagiată cu un premiu Walther Rathenau. Vezi cu ce ocazie!

22 septembrie, 2015
Queen Rania Receives Walther Rathenau Prize   Berlin jpeg

Săptămâna trecută, Regina Iordaniei, Rania, a primit la Berlin un premiu Walther Rathenau. Premiul i-a fost înmânat chiar de către cancelarul Germaniei, Angela Merkel, iar Rania a profitat de ocazie pentru a ţine un discurs despre criza refugiaţilor din ultima perioadă.

image

Regina Rania a rostit un discurs impresionant despre situaţia refugiaţilor. Regina a mărturisit că Iordania, un regat cu doar 6, 5 milioane de locuitori ”găzduieşte” 1, 4 milioane de refugiaţi şi că este o povară uriaşă asupra acestei ţări.

image

”În prezent, mica mea ţară găzduieşte 1,4 milioane de sirieni. Înseamnă 20% din populaţia noastră. Asta, în ciuda faptului că ne luptăm cu sărăcia şi cu şomajul. Cu toate acestea, facem ce putem cu resursele pe care le avem la dispoziţie. Şi nu aş putea să fiu mai mândră de generozitatea şi de bunătatea iordanienilor”, a declarat regina Rania, făcând totodată apel la celelalte ţări pentru a-i ajut pentru refugiaţi.

image

Pentru această ocazie, Regina Rania a purtat o camaşă neagră, cu inserţii metalice la gât, şi o fustă mov, cu un croi sofisticat, ceea ce i-a asigurat reginei o apariţie de neuitat.

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

ales1 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp