Reginele de gheaţă. Ar putea avea toţi bărbaţii la picioarele lor sexy, dar sunt în continuare singure

21 martie, 2018
FotoJet (11) jpeg

Săracele fete frumoase de la Hollywood, care nu au norocul de a-şi găsi un partener de cursă lungă! Iată ce dive n-au fost capabile să-şi găsească fericirea în amor alături de un A-lister de toată lauda!

Jennifer Aniston

image

O, da, din nou ea! E simpatică, talentată, bogată, cu succes la public şi oarecare priză la bărbaţi. Însă, cu toate astea, nu reuşeşte să păstreze un bărbat lângă ea mai mult timp. A fost căsătorită de două ori, dar ambele mariaje s-au dus pe apa sâmbetei, şi a avut câteva idile de care nu s-a jenat şi pe care nu le-a ascuns, însă tot singură e acum.

Şi, la cei 49 de ani ai ei, pare tot mai greu să accepte invitaţia în oraş a unui bărbat. Sau nici măcar nu primeşte aşa ceva?... După separarea recentă de soţul Justin Theroux, Jen a fost văzută, după Oscaruri, în compania actorului Will Arnett, însă nu ne facem mari speranţe că el va fi alesul divei hollywoodiene. Of!

Jennifer Lawrence

image

Este superbă, plină de succes şi are numai 27 de ani! Adică tot viitorul înainte pentru a-şi găsi bărbatul vieţii ei. Dar nu trebuie să ne grăbim cu nişte aşteptări deplasate, pentru că trecutul amoros al actriţei nu ne dă mari speranţe că jumătatea ei este undeva prin apropierea ei, imediat după colţ. Dimpotrivă.

image

Să luăm ca exemplu ultima relaţie a actriţei! Frumoasa Jennifer l-a ales, de pildă, pe mult mai bătrânul regizor (cu vreo 21 de ani mai mare decât ea!) Darren Aronofsky, dintre toţi bărbaţii atrăgători de la Hollywood, însă nici măcar cu el, un tip cam prea în vârstă şi deloc sexy, nu au mers lucrurile ca unse. Cei doi s-au despărţit, iar acum frumuseţe de fată stă şi îşi roade unghiile în aşteptarea… era să zic a lui Făt Frumos, dar sunt sigură că Lawrence m-ar contrazice.

Dar poate că tocmai succesul ei profesional şi frumuseţea izbitoare îi pun pe fugă pe bărbaţi, cine ştie?!

Selena Gomez

image

Ba e – iar! – cu Justin Bieber, ba e lipită complet de câte un Weeknd, dar acum este… între două idile, să zicem. Cum de nu reuşeşte să rămână pe termen mai lung lângă un bărbat? Poate că, la 25 de ani, nici nu-şi doreşte aşa ceva, poate că face aceleaşi alegeri greşite, când vine vorba despre potenţialii ei iubiţi.

La cât de bine arată – în general, pentru că cele mai recente fotografii cu ea în costum de baie nu i-au făcut, într-adevăr, cinste! – cu siguranţă că primeşte multe invitaţii în oraş de la diverşi. Şi poate data viitoare va face o alegere mai inspirată! Poate.

Margot Robbie

image

OK, ea nu e singură, însă, la cât de puţine se ştiu despre relaţia în care e implicată, pare că e. Putea să aleagă pe oricine, de la Leonardo DiCaprio până la Tom Cruise, atât de frumoasă este! Însă ea şi-a îndreptat privirile spre un englez, care, da, lucrează în domeniu, dar nu, nu este nici actor, nici regizor, ci parte din echipa de producţie cinematografică.

E un tip discret – cu numai 216 prieteni pe Instagram – şi a devenit, spre surprinderea tuturor, soţul uneia dintre cele mai frumoase femei de pe planetă. Norocosul! Prin urmare, Margot a putut face rost de un iubit – chiar şi soţ! – însă o putem înscrie şi la categoria vedetelor care ar fi putut juca orice bărbat pe degetul său mic. Măcar aşa, teoretic, pentru că practic s-a mulţumit cu un necunoscut ale cărui calităţi ne sunt sunt complet... necunoscute.

Gal Gadot

image

A fost Wonder Woman pe marele ecran şi pe bună dreptate, pentru că are o putere – mai ales de seducţie! – incredibilă, cu care ar putea face ravagii printre A-listerii din Cetatea Filmului. Ar putea, dar n-o va face, având în vedere că şi ea este măritată. Ştiu, e surprinzător, dar adevărat. Nu că n-ar fi în stare să-şi găsească un norocos care i-a ia de soţie, ci pentru că a ţinut întreaga relaţie - şi nuntă! - secrete.

Fosta Miss Israel şi-a găsit un om de afaceri israelian, care activează în domeniul imobiliar, împreună cu care conduce un hotel de cinci stele şi alături de care pare cât se poate de fericită. OK, şi ea pare că şi-a găsit sufletul pereche, însă se putea îndrepta către orice actor sau regizor hollywoodian, cu care să facă casă bună. În schimb, a ales un anonim, alături de care sperăm totuşi că este fericită.Recente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg