Regretata Joan Rivers, regina comediei, în imagini consacrate

5 septembrie, 2014
2 joan rivers nbc jpeg

"Regina comediei" a murit ieri, după o săptămână de comă indusă, în spitalul Mount Sinai, a confirmat fiica sa, Melissa. Însă moştenirea sa rămâne: haideţi să aruncăm o privire la imaginile cele mai reprezentative ale comediantei, de-a lungul timpului

"Regina comediei" acide a murit ieri, după o săptămână de comă indusă, în spitalul Mount Sinai, a confirmat fiica sa, Melissa. "Cu tristeţe, vă anunţ că mama mea, Joan Rivers, a murit împăcată, la ora 1:17 după-amiaza, înconjurată de familie şi prietenii apropiaţi. Eu şi fiul meu mulţumim doctorilor, sorelor medicale şi echipei spitalului pentru grija imensă purtată mamei mele.", a declarat aceasta pentru revista "People".

"Bucuria cea mai mare a mamei mele a fost să facă oamenii să râdă. Deşi e foarte greu acum, ştiu că dorinţa ei ultimă ar fi fost ca noi să râdem cât mai curând".

Joan a murit la 81 de ani, după ce a făcut un stop respirator în timpul unei proceduri de rutină pentru corzile sale vocale, săptămâna trecută, şi a fost trecută pe comă indusă.

Începuturile ei

Născută pe 8 iunie 1933, Joan a dat de gustul interpretării la Barnard College, în New York, unde licenţiata în literatură şi antropologie a apărut în mai multe producţii. Ulterior, s-a măritat doar pentru 6 luni cu fiul unui proprietar de magazine, ca apoi să-şi încerce norocul în actorie. Astfel, a jucat cu Barbra Streisand în 1959, însă placerea pentru comedie a adus-o ca invitată în cafenele şi cluburi din oraş.

Marele succes

În 1965, blonda a avut un moment de stand-up la emisiunea The Tonight Show, unde a uimit cu simţul umorului şi l-a cucerit pe Johnny Carson, gazda emisiunii, care i-a prezis că va ajunge un star.

image

Naşterea Melissei, fiica ei şi-a lui Edgar Rosenberg

A născut-o pe prima ei fiică, în 1968, dar şi-a continuat cariera, apărând în emisiuni celebre. Dar şi-a pus întotdeauna familia pe primul loc. "Mama şi tata zburau de oriunde pentru orice evenimente minore la şcoală", spunea Melissa, fiica ei, în 1993, pentru "People".

image

Stânga: Melissa cu fiul ei, Cooper

Invitat permanent

Timp de 20 de ani, Joan a avut apariţii dese în emisiunea mentorului său, Johnny Carson, "The Tonight Show", şi chiar a devenit invitata lui specială. Aici, cu Betty White, în 1983.

image

Primul ei album de comedie şi autobiografia

Joan şi-a încercat şi talentul şi cu un album de comedie, care i-a adus o nominalizare la Grammy-uri în 1983. 3 ani mai târziu, a scris autobiografia Enter Talking.

Tragediile

Cu timpul, popularitatea i-a adus propria emisiune pe FOX, dar Carson a văzut-o drept un rival, în 1986. De atunci, nu şi-au mai vorbit.

image

În 1987, Edgar s-a sinucis, după 22 de ani de căsnicie, separarea de Joan şi anularea emisiunii acesteia pe FOX, unde lucra şi el.

Revenirea

Comedianta s-a mutat în NY pentru a o lua de la capăt. În 1989, a avut un talkshow pe timp de zi, care i-a adus un Daytime Emmy.

Documentarul Joan Rivers

În 2010, comedianta a lansat documentarul "Joan Rivers: A Piece of Work", care a primit critici laudative la Festivalul de Film Internaţional San Francisco.

Joan & Melissa

Mama şi fiica au avut un reality show început în 2011, care a arătat un portret de familie necunoscut publicului.

Fashion Police

Acida Joan şi-a găsit un nou loc în care să dea replici tăioase şi amuzante, la emisiunea E!, Fashion Police, alături de Kelly Osbourne, Giuliana Rancic şi George Kotsiopoulos, care critică vestimentaţia vedetelor.

De asemenea, ea a apărut pe 17 februarie în emisiunea lui Jimmy Fallon, după 28 de ani de la cearta faimoasă cu Carson şi la 49 de ani de la prima zi în care a păşit în studio. "Să fiu din nou aici îmi aduce aminte de cele mai frumoase amintiri din noaptea care mi-a lansat cariera", spunea regretata regină a comediei.

image

FOTO AP, GETTYRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg