Regulile draconice din culisele Victoria's Secret! De ce nu mai defilează Kendall Jenner şi Gigi Hadid?

1 septembrie, 2017
Gigi Hadid jpeg

Castingul pentru show-ul din decembrie al Victoria's Secret tocmai s-a încheiat. Aşa că poate începe chinul pentru cele mai frumoase femei din lume!

Gigi Hadid

Vorbim de un show mult aşteptat, difuzat în 192 de ţări, care costă 7 milioane de lire sterline şi pentru care dau probe în jur de 500 de modele, disperate să ocupe unul dintre cele 45, cel mult 47 de locuri din prezentare... Castingul se întâmplă în a doua jumătate a lunii august, iar modelele faimoase, care prezintă de ani de zile, vin şi ele disciplinat la casting, oricât de celebre ar fi, pentru a li se verifica măsurile. Bunăoară, clipul în care Izabel Goulart, o obişnuită a show-urilor Victoria's Secret, plânge, cerând cu disperare un loc la audiţii, a devenit viral.

Dar să vedem ce reguli sunt obligate să urmeze în pregătirea show-ului fetele îngeri din armata brandului...

Frumuseţi precum Adriana Lima ori Candice Swanepoel trebuie să poarte tocuri absolut tot timpul. Mai puţin când fac sport, desigur. Toate urmează cu stricteţe un regim şi un program de sport, cu atât mai mult cu cât între ele există o competiţie: cea care este în cea mai bună formă poartă în prezentare sutienul fantezie, cea mai scumpă creaţie. De pildă, anul trecut, Kendall Jenner s-a chinuit să reziste cu doar 400 de calorii pe zi, obţinute din nuci, fructe de pădure şi nişte shake-uri. Atât consuma zilnic.

Cât despre programul de sport, acesta este epuizant: fetele fac mişcare de patru ori pe săptămână, de câte două ori pe zi, combinând sesiunile cardio (Pilates, box, balet, jogging) cu cele de fitness, cu accent pe abdomen şi exerciţiile pentru posterior. Totul pentru a avea cel mult 18% procent de grăsime în copr şi cel mult 60 cm în talie, aşa cum cere regula de aur a Victoria's Secret. De altfel, se pare că acesta ar fi motivul pentru care Kendall Jenner nu ar mai fi vrut să participe la show anul acesta. Prea mult efort!

Kendall Jenner

Gigi Hadid a aflat pe pielea ei că, oricât de greu atârnă numele său, trebuie să urmeze acest program pentru a arăta perfect. Altfel, risca să fie respinsă. Ceea ce i s-a şi întâmplat. „A muncit atât de mult pentru a intra în show. Făcea box în fiecare zi şi părea într-o formă perfectă. Dar n-a fost suficient şi au respins-o în 2015”, a povestit mama ei, Yolanda. Anul acesta, istoria pare să se repete, dar din cu totul alte motive. Pe lista manechinelor care au câştigat un loc în prezentare, obţinută în exclusivitate pe sub mână, de către Vogue, nu se află nici Kendall Jenner, dar nici Gigi Hadid. Iar absenţa lui Gigi are legătură, de data aceasta, cu faptul că show-ul din decembrie va avea loc în Shanghai. Iar Gigi a fost boicotată de chinezii deranjaţi de un filmuleţ postat de ea anul acesta, în care râde şi glumeşte ţinând în mână o mică statuetă Buddha. Altfel spus, o totală lipsă de respect la adresa religiei lor.

Pe lista câştigătoarelor se află Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Martha Hunt, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, Stella Maxwell, Taylor Hill şi Jasmine Tookes.

Alessandra Ambrosio

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}