Reinert premiaz─â gusturile fine!

30 septembrie, 2014
produse participante jpeg

Cump─âr─â Reinert Felii Fine, ├«nscrie codurile c├ó┼čtig─âtoare ┼či intr─â ├«n cursa pentru marele premiu de 10.000 de RON ┼či alte multe de premii. Reinert Rom├ónia, unul dintre cei mai importan┼úi juc─âtori de pe pia┼úa local─â de mezeluri ce activeaz─â ├«n

Cump─âr─â Reinert Felii Fine, ├«nscrie codurile c├ó┼čtig─âtoare ┼či intr─â ├«n cursa pentru marele premiu de 10.000 de RON ┼či alte multe de premii.

Reinert Rom├ónia, unul dintre cei mai importan┼úi juc─âtori de pe pia┼úa local─â de mezeluri ce activeaz─â ├«n comer┼úul modern, lanseaz─â campania promo┼úional─â ÔÇ×Reinert premiaz─â gusturile fineÔÇŁ. Campania se desf─â┼čoar─â pan─â in data de 9 noiembrie 2014 ┼či este prima campanie integrat─â realizat─â de produc─âtor cu scopul de a promova gama Reinert Felii Fine lansat─â pe pia┼ú─â la ├«nceputul acestui an.

Campania

vine s─â r─âspl─âteasc─â consumatorii fideli, pun├ónd ├«n joc sute de premii: 168 gen┼úi termice cu produse Reinert Felii Fine, 56 rucsacuri termice complet echipate pentru picnic, 4 seturi de mobilier de buc─ât─ârie ┼či

├Än cadrul acestei campanii vor participa toate cele ┼čapte produse ce intr─â ├«n componen┼úa gamei Reinert Felii Fine, iar semnalizarea promo┼úiei se va realiza prin aplicarea pe ambalajul acestora a unei etichete promo┼úionale ce va con┼úine pe l├óng─â detaliile legate de concurs ┼či cu un cod unic de participare, cod ce se va putea ├«nregistra pe platforma online a campaniei www.feliifine.ro. Site-ul campaniei va fi u┼čor de accesat ┼či de pe tablet─â sau smartphone, facilit├ónd astfel ├«nregistrarea codurilor promo┼úionale.

Mecanismul de participare la concurs este g├óndit astfel ├«nc├ót to┼úi consumatorii produselor din gama Reinert Felii Fine s─â poat─â intra ├«n competi┼úie, fie c─â sunt consumatori ocazionali sau consumatori fideli - loialitatea aduc├ónd dup─â sine ┼čanse de c├ó┼čtig mult mai consistente. Astfel au fost create 4 nivele diferite de premii pe care consumatorii le pot accesa ├«n func┼úie de num─ârul de coduri promo┼úionale ├«nscrise ├«n competi┼úie, dup─â cum urmeaz─â:

o 1 cod înregistratpe feliifine.ro = înscrierea în competiţia pentru una dintre cele 168 de genţi termice cu produse Reinert Felii Fine (3 premii/ zi);

o 2 coduri ├«nregistratepe feliifine.ro = ├«nscrierea ├«n competi┼úia ┼či pentru unul dintre cele 56 de rucsacuri termice complet utilate pentru picnic (1 premiu/ zi);

o 4 coduri ├«nregistratepe feliifine.ro = ├«nscrierea ├«n competi┼úia ┼či pentru unul dintre cele 4 seturi de mobilier de buc─ât─ârie (1 premiu/ dou─â s─âpt─âm├óni);

o 7 coduri ├«nregistratepe feliifine.ro = ├«nscrierea ├«n competi┼úia ┼či pentru marele premiu ├«n valoare de 10.000 RON, pentru ├«ndeplinirea celor mai fine gusturi.

o Mai mult de 7 coduri inscrise in concurs aduc mai multe sanse de castig pentru fiecare nivel in parte

o Campania ÔÇťReinert premiaz─â gusturile fine!ÔÇŁ este sus┼úinut─â de un mix de comunicare integrata cu declinari atat in zona de presa scrisa, cat si in zona de PR, online, si social media.

o Reinert Felii Fine este cea mai noua gama de produse din portofoliul H&E Reinert Romania, lansarea sa pe pia┼úa realiz├óndu-se la ├«nceputul acestui an. Startul a fost dat cu trei produse crud-uscate: Salam Banatean, Salam Ardelenesc, Salam de curcan, iar de la finalul lunii Iunie au fost ad─âugate gamei ├«nc─â trei produse din categoria ┼čunci: ┼×unc─â din piept de pui, ┼×unc─â din piept de curcan si ┼×unc─â din pulpa de porc. In luna Iulie, s-a ad─âugat gamei si cel de-al ┼čaptelea produs - Salamul cu boia dulce, produs ce face parte din categoria afumat-uscat.

o Toate produsele din gama Felii Fine se incadreaza la categoria premium si se evidentiaza prin ingredientele de cea mai buna calitate, prin ambalajul rafinat, discret, ce permite o buna vizualizare asupra produsului, prin modul in care feliile foarte fine sunt asezate in caserola si nu in ultimul rand prin siguranta pe care o ofera consumatorilor, datorita componentei sale fara agenti alergeni precum soia, lactoza sau gluten. Mai multe detalii despre gam─â puteti afla accesand link-urile: www.facebook.com\Reinert.Romania┼či pe www.feliifine.ro/.

image


Recente pe Ok! Magazine

patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley ╚Öi Jason Statham vacan╚Ť─â Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
M─âd─âlina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premier─â Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg