Reinventarea lui Adele! Artista şi-a etalat noua siluetă în ţinute spectaculoase pe coperta Vogue din două ţări

8 octombrie, 2021
10 adele in vogue6 jpg jpeg

Adele este vedeta lunii noiembrie aleasă pentru coperta de noiembrie a celebrei reviste Vogue. Şi nu doar într-o ţară, ci în două.

Şi vedem o Adele cum nu am mai văzut până acum. Artista celebrează noua viaţă, noua siluetă, noua muzică. Ea a făcut o importantă declaraţie revistei Vogue: ”Acum ştiu ce vreau. Şi mai ales, ştiu ce nu vreau.”

Este vorba de femeia puternică, care ştie să se reinventeze. Să arunce vechiul şi să primească noul, în contextul în care revine şi pe piaţa muzicală, după o pauză de 6 ani. Şi putem spune că revine în forţă. A pozat pentru coperta Vogue ediţia din Marea Britanie, dar şi pentru coperta Vogue, ediţia din America. Artista în vârstă de 33 de ani a acordat şi două interviuri, pentru fiecare revistă în parte.

stanga
dreapta
4 adele in vogue jpg jpeg
5 adele in vogue1 jpg jpeg
14 adele in vogue10 jpg jpeg
15 adele in vogue11 jpg jpeg
16 adele in vogue12 jpg jpeg
6 adele in vogue2 jpg jpeg
7 adele in vogue3 jpg jpeg
8 adele in vogue4 jpg jpeg
9 adele in vogue5 jpg jpeg
10 adele in vogue6 jpg jpeg
11 adele in vogue7 jpg jpeg
12 adele in vogue8 jpg jpeg
13 adele in vogue9 jpg jpeg

Pe coperta de noiembrie a ediţiei americane, Adele apare într-o superbă şi impunătoare rochie verde Valentino Haute Couture, iar în cea pentru Marea Britanie a apărut cu un look foarte fresh şi sexy, un decolteu ameţitor datorat unui corset galben Dolce & Gabbana.

Cântăreaţa a vorbit în ambele interviuri despre schimbarea siluetei sale, explicând că nu a fost vorba de slăbire, ci de a se afla într-o formă fizică bună, de a se bucura de sănătate, în primul rând.

Iată ce a declarat artista în interviul pentru ediţia americană: ”Orele de mişcare au devenit timpul acordat mie. Atunci când mă antrenam, am realizat că nu mai exista nicio anxietate. Nu a fost slăbirea scopul. M-am gândit că dacă îmi împuternicesc corpul, voi reuşi asta şi cu mintea mea, şi cu emoţiile. Şi aşa a fost”, explică Adele cu încântare.

Şi da, este o lecţie de viaţă. Căci greutăţile (atât fizice, cât şi mentale) nu au alt rol decât să ne înveţe, să ne ghideze, să ne scoată dintr-o zonă de confort pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră.

Adele a mărturisit cât a empatizat cu femeile grăsuţe şi explică ea că nu le-a abandonat, ci că este alături de ele, chiar dacă transformarea sa fizică i-a adus şi critici. Căci şi acestea vin din dureri şi frustrări, din lucruri pe care nu le poţi înţelege.

Artista este o senzaţie la 33 de ani, o Adele care şi-a depăşit convingerile limitative şi şi-a dat voie să strălucească.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg