Relaţia complicată a lui Brigitte Bardot cu unicul ei copil, pe care-l numea “tumoră canceroasă” şi pe care nu şi l-a dorit niciodată

22 ianuarie, 2022
1 1 bardot profimedia 0210153093 jpg jpeg

Provenind dintr-o familie foarte strictă, în care pedepsele corporale erau la ordinea zilei, faimoasa actriţă n-a dezvoltat niciodată instincte materne. Nici măcar când a rămas însărcinată sau după ce l-a adus pe lume pe unicul ei copil...

Brigitte Bardot are un singur copil, un fiu pe nume Nicolas, conceput cu cel de-al doilea ei soţ, Jacques Charrier. Vorbind despre sarcina ei din 1959, în autobiografia "Initials B.B.", vedeta a declarat următoarele: „Mă uitam la abdomenul meu plat şi suplu în oglindă ca la un prieten mort, peste care închid capacul sicriului”.

Disperată că-şi va scrica silueta şi viaţa din cauza unui copil, Brigitte a recunoscut că, odată ce-a aflat că rămăsese gravidă, a început să-şi lovească abdomenul cu pumnii în mod repetat, pentru a ajunge să piardă sarcina. Mai mult, l-a implorat pe medicul ei să-i dea morfină pentru a scăpa de fătul care creştea în uterul ei.

stanga
dreapta
2 bardot 1 profimedia 0210160918 jpg jpeg
3 bardot 2 profimedia 0209848394 jpg jpeg
4 bardot profimedia 0210153093 jpg jpeg

Aflându-se într-o completă negare a realităţii, actriţa însărcinată se referea la copilul ei nenăscut ca la o “tumoră canceroasă” şi spunea oricui voia să o audă că ar fi “preferat să aduc pe lume un căţel şi nu un copil”.

După lansarea autobiografiei controversate a starului cinematografic, fiul ei Nicolas şi tatăl acestuia, Charrier, au dat-o în judecată pe Bardot pentru comentariile pe care le-a făcut despre ei. Un tribunal francez le-a dat acestora câştig de cauză şi i-a cerut actriţei să plătească daune de 38.000 de dolari şi să adauge, la prefaţa cărţii, avertismente cu privire la conţinutul dur şi defăimător al acesteia.

Charrier nu i-a permit lui Bardot să se apropie de copilul lor după ce acesta fusese adus pe lume. Oricum diva nici măcar nu-l dorea! Drept urmare, acesta a crescut fără s-o aibă pe mama lui alături. Nici măcar la nunta lui, din 1982, nu a invitat-o pe Brigitte, pe care oricum n-o mai văzuse de mai bine de 10 ani.

Totuşi, mama şi fiul s-au împăcat în anii ’90, când Nicolas a devenit tată şi celebra lui mamă, bunică. “Nu sunt făcută să fiu mamă!”, a pus Brigitte Bradot punctul pe i, iar The Independent a preluat spusele sincere ale acesteia. “Nu sunt destul de matură ca să am grijă de un copil. Ştiu că e groaznic să spun asta, dar aşa e…”, a continuat aceasta explicaţiile.   

În momentul de faţă, Brigitte Bardot are 87 de ani, iar fiul ei, Nicolas-Jacques Charrier, are 62 de ani şi doi copii, pe Thea (32) şi pe Anna (37).

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg