Relaţia complicată a lui Brigitte Bardot cu unicul ei copil, pe care-l numea “tumoră canceroasă” şi pe care nu şi l-a dorit niciodată

22 ianuarie, 2022
1 1 bardot profimedia 0210153093 jpg jpeg

Provenind dintr-o familie foarte strictă, în care pedepsele corporale erau la ordinea zilei, faimoasa actriţă n-a dezvoltat niciodată instincte materne. Nici măcar când a rămas însărcinată sau după ce l-a adus pe lume pe unicul ei copil...

Brigitte Bardot are un singur copil, un fiu pe nume Nicolas, conceput cu cel de-al doilea ei soţ, Jacques Charrier. Vorbind despre sarcina ei din 1959, în autobiografia "Initials B.B.", vedeta a declarat următoarele: „Mă uitam la abdomenul meu plat şi suplu în oglindă ca la un prieten mort, peste care închid capacul sicriului”.

Disperată că-şi va scrica silueta şi viaţa din cauza unui copil, Brigitte a recunoscut că, odată ce-a aflat că rămăsese gravidă, a început să-şi lovească abdomenul cu pumnii în mod repetat, pentru a ajunge să piardă sarcina. Mai mult, l-a implorat pe medicul ei să-i dea morfină pentru a scăpa de fătul care creştea în uterul ei.

Aflându-se într-o completă negare a realităţii, actriţa însărcinată se referea la copilul ei nenăscut ca la o “tumoră canceroasă” şi spunea oricui voia să o audă că ar fi “preferat să aduc pe lume un căţel şi nu un copil”.

După lansarea autobiografiei controversate a starului cinematografic, fiul ei Nicolas şi tatăl acestuia, Charrier, au dat-o în judecată pe Bardot pentru comentariile pe care le-a făcut despre ei. Un tribunal francez le-a dat acestora câştig de cauză şi i-a cerut actriţei să plătească daune de 38.000 de dolari şi să adauge, la prefaţa cărţii, avertismente cu privire la conţinutul dur şi defăimător al acesteia.

Charrier nu i-a permit lui Bardot să se apropie de copilul lor după ce acesta fusese adus pe lume. Oricum diva nici măcar nu-l dorea! Drept urmare, acesta a crescut fără s-o aibă pe mama lui alături. Nici măcar la nunta lui, din 1982, nu a invitat-o pe Brigitte, pe care oricum n-o mai văzuse de mai bine de 10 ani.

Totuşi, mama şi fiul s-au împăcat în anii ’90, când Nicolas a devenit tată şi celebra lui mamă, bunică. “Nu sunt făcută să fiu mamă!”, a pus Brigitte Bradot punctul pe i, iar The Independent a preluat spusele sincere ale acesteia. “Nu sunt destul de matură ca să am grijă de un copil. Ştiu că e groaznic să spun asta, dar aşa e…”, a continuat aceasta explicaţiile.   

În momentul de faţă, Brigitte Bardot are 87 de ani, iar fiul ei, Nicolas-Jacques Charrier, are 62 de ani şi doi copii, pe Thea (32) şi pe Anna (37).

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg