Relaţia dintre Brigitte şi Pastramă a început înainte de „Ferma“? „Vreau să-i fac gemeni în Maldive“ VIDEO

29 martie, 2019
1 brigitte pastrama jpg jpeg

Emisiunea „Ferma“ de la Pro TV a devenit, după cum a spus Diana Belbiţă, „Ferma Iubirii“, făcând o paralelă cu show-ul „Insula Iubirii“, de la Antena 1, după ce seară de seară Florin Pastramă doarme cu Brigitte, cei doi sărutându-se cu patimă sub plapumă.

Dacă iniţial părea doar o strategie pentru ca Brigitte să se menţină cât mai mult în emisiune şi pentru a-şi face mai mulţi aliaţi, fiecare ediţie „Ferma“ ne demonstrează că relaţia dintre ea şi Florin Pastramă evoluează şi că ei se înţeleg din ce în ce mai bine, chiar dacă la interviuri spun că nu este nimic între ei.

Cel care a prevăzut relaţia dintre Brigitte şi Florin Pastramă este Jorge, şi el fost concurent la „Ferma“. La începutul lunii februarie, la aproximativ două săptămâni după ce show-ul debuta la Pro TV, cântăreţul posta pe canalul lui de YouTube un vlog realizat înainte ca ei să ajungă la ferma din mijlocul pădurii.

Numele vlogului postat de Jorge este unul sugestiv, „Brigitte şi Florin Pastramă se căsătoresc?“ şi începe cu o urare din partea artistului: „Casă de piatră“. Apoi, Pastramă răspunde râzând: „Doamne ajută. Să se facă voia lui Dumnezeu“.

După care, Jorge i-a întrebat pe cei doi unde merg în luna de miere şi dacă se vor muta împreună după nuntă. „Normal, casa e goală. O aştept cu drag. Nici nu mai ştiu câte camere am. În luna de miere mergem în Dubai“, a spus Florin Pastramă, care a fost completat de Brigitte: „Nu mai vreau în Dubai, am fost de prea multe ori. În Maldive“.

„Vreau să fac un anunţ important. Vreau să-i fac gemeni în Maldive. Vreau să-i fac gemeni. Inseminare artificială“, a mai spus Florin Pastramă.