Relaţia dintre Walter Zenga şi Raluca se răcise încă din 2019. Gestul făcut atunci de antrenor

9 octombrie, 2020
8 walter zenga divort raluca 1 jpg jpeg

Oare vor semna actele de divorţ? Walter Zenga a anunţat recent că s-a despărţit de soţia lui, de Raluca, femeia care i-a fost alături aproximativ 15 ani. Iată că acum apar dovezi că relaţia între cei doi se răcise încă din 2019. Gestul făcut atunci de antrenor!

Pe 6 octombrie Walter Zenga a anunţat public despărţirea de Raluca, soţia lui. A fost sincer şi a făcut declaraţii despre problemele din cuplu: "Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorţul familie Zenga, este adevărat !Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici, pentru a nu lăs loc de altre interpretări ! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie ! Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră ... Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea mulţi detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc!"

Se pare că antrenorul e decis, îşi doreşte despărţirea legală de mama copiilor lui. Totuşi, încă din 2019 există dovezi că relaţia dintre cei doi se răcise. În urmă cu ceva vreme, celebrul fotbalist devenit apoi antrenor avea un tatuaj ce corp cu numele soţiei sale, cu numele Ralucăi. Aşa au simţit să îşi dovedească iubirea, să demonstreze ce cuplu unit sunt. 

stanga
dreapta
1 walter zenga divort raluca 4 jpg jpeg
2 walter zenga divort raluca 3 jpg jpeg
3 walter zenga divort raluca 2 jpg jpeg
8 walter zenga divort raluca 1 jpg jpeg
6 raluza zenga tatuaje 1 jpg jpeg
7 raluca zenga tatuaje 2 jpg jpeg

Din păcate, în mai 2019, Walter Zenga a apărut fără tatuajul cu numele soţiei, se pare că l-a şters printr-o procedură specială. Aşadar, cei doi nu mai aveau o relaţie aşa de bună. Oare din 2019 relaţia lor nu mai funcţiona? De ceva timp soţia locuia cu copiii în Dubai, iar el era nevoit să stea în Italia, acolo are jobul, acolo antrenează o echipă de fotbal. 

Raluca Zenga e pasionată de tatuaje

Raluca Zenga iubeşte tatuajele aşa că şi-a făcut mai multe pe trup. Are pe braţul drept cercul magic al Universului.

"Am o mandala şi în cazul meu este centrul universului, simbol de feminitate împlinită adică de fecunditate. Împlinirea supremă a femeii este aceea de a procrea. Şi acesta este un simbol foarte drag mie care vine din mitologia celtică, este simbolul triplei zeiţe şi totodată cele trei faze ale lunii şi reprezintă faza în care suntem fiice, mame şi faza înţelepciunii în care suntem o femeie în vârstă, care a trecut deja prin toate etapele vieţii. Eu zic că cea mai frumoasă etapă e luna plină care reprezintă cea în care devenim la rândul nostru părinţi"

7 raluca zenga tatuaje 2 jpg jpeg

Mai are tatuaje şi pe gambe, iar acestea reprezintă simbolurile planetelor din harta ei natală şi simbolul de vindecare şi continuă evoluţie spirituală: "Mi-am tatuat luna şi soarele cu simbolul planetelor din horoscopul meu personalizat. Este într-adevăr o pasiune de-a mea astrologia, mă pricep şi în ale astrologiei, dar acum nu-mi scrieţi pe Facebook să vă fac horoscopul sau carta, cum se numeşte acea hartă astrală personalizată, dar da, sunt pasionată de tot ceea ce ţine de motivele cosmice ca simbolism"

6 raluza zenga tatuaje 1 jpg jpeg

Foto: Facebook, Instagram