Relaţia lui Kate Moss cu Contele Nikolai s-a terminat definitiv şi irevocabil. Nu mai este cale de întoarcere

26 martie, 2017
kate mossgettyimages 543638670 jpg jpeg

Mulţi nu credeau că relaţia celor doi va merge şi au avut dreptate în această privinţă. Kate Moss este oficial din nou singură, după ce l-a părăsit pe iubitul său, cu care a fost împreună timp de 1 an şi 3 luni, Contele Nikolai von Bismarck. Şi, după ce prietenii săi au felicitat-o pentru decizia luată, se pare că modelul l-ar fi dat afară din casă pe fostul iubit şi i-a înapoiat chiar şi inelul de logodnă.

image

Un prieten al lui Kate a declarat că de data aceasta despărţirea este definitivă, după ce modelul de 43 de ani a început relaţia cu contele de 29 de ani în octombrie 2015. "Ea a făcut tot ceea ce a putut pentru a  funcţiona împreună, dar relaţia lor era clar una toxică. Beau peste măsură atunci când erau împreună şi se certau constant. Problema lor nu avea de-a face cu diferenţa de vârstă, era cu totul altceva. Se despărţeau şi se împăcau mai mereu. Toată lumea ştia că lucrurile nu merg bine între ei şi, în ultima vreme, nu mai erau nici măcar prieteni. "

Kate şi Contele Nikolai la o prezentare de modă.

Cu toate aceste probleme, nu este de mirare că relaţia lui Kate cu tinerelul a fost precum un roller coaster, dar prietenii lui Kate au mărturisit că abia acum ea a realizat că lucruri vor deveni din ce în ce mai urâte. Cuplul a fost văzut pentru ultima oară în luna ianuarie a acestui an, când Kate a fost fotografiată conducând maşina lui Nikolai. "Despărţirea este diferită de această dată, pentru că s-a produs în mod amiabil.", a declarata aceeaşi sursă despre Kate Moss, a cărei căsătorii cu muzicianul Jamie Hince s-a încheiat în 2015, după 4 ani. "Nu este doar o altă ceartă, ei au stabilit nişte lucruri clare. Kate a plecat în Mexic cu fata sa Lila şi câţiva prieteni pentru a-i lăsa timp lui Niko să proceseze tot ceea ce s-a întâmplat şi să se mute din casa ei. Toată lumea credea că frumoasa Moss căuta pe cineva cu care să-l înlocuiască pe Jamie, dar, cu siguranţă, Niko nu mai poate face asta acum."

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg