Relaţia misterioasă dintre Colin Farrell şi Elizabeth Taylor

17 decembrie, 2013
liz 1 jpeg

Recent, actorul a dezvăluit că a avut o relaţie inedită cu regretata Liz Taylor, chiar secretă, înainte ca aceasta să moară în 2011. “Am vrut să fiu soţul ei numărul 8, dar n-am mai putut”, a glumit Colin. Într-un interviu din cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, actorul irlandez care promovează filmul Saving Mr. Banks a povestit cum l-a întâlnit pe managerul lui Elizabeth, Tim Mendelson, la spital când s-a născut fiul lui, Henry, în 2009.

Recent, actorul a dezvăluit că a avut o relaţie inedită cu regretata Liz Taylor, chiar secretă, înainte ca aceasta să moară în 2011. “Am vrut să fiu soţul ei numărul 8, dar n-am mai putut”, a glumit Colin.

Într-un interviu din cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, actorul irlandez care promovează filmul Saving Mr. Banks a povestit cum l-a întâlnit pe managerul lui Elizabeth, Tim Mendelson, la spital când s-a născut fiul lui, Henry, în 2009. Atunci, Liz avea şi ea o problemă cu inima şi cele două staruri au început să-şi trimită flori unul altuia, până s-au văzut faţă în faţă!

image

“Trebuia să am o discuţie cu ea, iar de atunci, a început o relaţie de un an şi jumătate foarte interesantă – care, după mine, se simte ca ultima relaţie romantică pe care am avut-o şi care nu s-a consumat niciodată”, spune Colin despre iconul care a decedat la 79 de ani.

Mai mult, amândouă vedetele sufereau de insomnie. “Nu obişnuia să doarmă noaptea, ca şi mine, aşa că ne sunam la ora două dimineaţa şi vorbeam timp de jumătate de oră, o oră, până nu mai ţineam cont de timp. A fost frumos, am adorat-o. A fost o femeie impresionantă, impresionantă!”

FOTO WENN