Relația specială pe care o avea Carole, mama lui Kate Middleton, cu regretata Regină Elisabeta

25 ianuarie, 2024

Iată detalii neștiute despre părinții lui Kate Middleton, Michael și Carole Middleton!

Michael și Carole Middleton jpg

Michael și Carole Middleton au împreună trei copii, pe Kate, Pippa și James Middleton. Cea care e în centrul atenției e Kate Middleton, care e căsătorită cu Prințul William, moștenitorului tronului britanic. 

Despre părinții Prințesei de Wales se cunosc multe amănunte, însă nu se știe și ce relație specială aveau ei cu regretata Regină Elisabeta. Cei doi soți Middleton s-au bucurat de relații strânse cu familia regală, dar Carole, în special, a avut o legătură foarte strânsă cu regretata regină Elisabeta.

În 2016, o sursă de la Castelul Balmoral din Scoția a declarat pentru People: "Nu am cunoscut niciodată o familie atrasă de familia regală ca familia Middleton". O altă sursă a adăugat: "Părinții Middleton chiar ar putea fi oamenii de alături. Sunt norocoși că fiica lor va fi viitoarea regină, dar nu au iluzii de grandoare."

În schimb, Regina Elisabeta a avut grijă, de asemenea, să îi includă pe socrii nepotului ei, Prințul William, la multe evenimente și sărbători de familie, mai ales că William și-a pierdut propria mamă la o vârstă fragedă.

Carole este, de asemenea, deosebit de apropiată de nepoții ei, lucru pe care regretata regină îl admira și aprecia la ea. Expertul regal Seward a declarat pentru People despre Carole: "Își va face timp să le citească, să se joace cu ei și să facă toate lucrurile pe care ai vrea să le facă o bunică".

Michael a condus-o pe Kate Middleton la altar când s-a căsătorit cu Prințul William în 2011

Michael a fost pregătit să joace un rol important la nunta Prințesei Kate Middleton din 2011: Și-a condus fiica la altarul de la Westminster Abbey. După cum și-a amintit mai târziu invitatul la nunta regală, Martin Fidler - un localnic din Bucklebury, orașul natal al lui Kate.

"Când Kate a intrat - ce priveliște minunată", a declarat el pentru People în 2021. "Arăta incredibil. Și nu s-a schimbat deloc în 10 ani".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg