Relația specială pe care o avea Carole, mama lui Kate Middleton, cu regretata Regină Elisabeta

25 ianuarie, 2024

Iată detalii neștiute despre părinții lui Kate Middleton, Michael și Carole Middleton!

Michael și Carole Middleton jpg

Michael și Carole Middleton au împreună trei copii, pe Kate, Pippa și James Middleton. Cea care e în centrul atenției e Kate Middleton, care e căsătorită cu Prințul William, moștenitorului tronului britanic. 

Despre părinții Prințesei de Wales se cunosc multe amănunte, însă nu se știe și ce relație specială aveau ei cu regretata Regină Elisabeta. Cei doi soți Middleton s-au bucurat de relații strânse cu familia regală, dar Carole, în special, a avut o legătură foarte strânsă cu regretata regină Elisabeta.

În 2016, o sursă de la Castelul Balmoral din Scoția a declarat pentru People: "Nu am cunoscut niciodată o familie atrasă de familia regală ca familia Middleton". O altă sursă a adăugat: "Părinții Middleton chiar ar putea fi oamenii de alături. Sunt norocoși că fiica lor va fi viitoarea regină, dar nu au iluzii de grandoare."

În schimb, Regina Elisabeta a avut grijă, de asemenea, să îi includă pe socrii nepotului ei, Prințul William, la multe evenimente și sărbători de familie, mai ales că William și-a pierdut propria mamă la o vârstă fragedă.

Carole este, de asemenea, deosebit de apropiată de nepoții ei, lucru pe care regretata regină îl admira și aprecia la ea. Expertul regal Seward a declarat pentru People despre Carole: "Își va face timp să le citească, să se joace cu ei și să facă toate lucrurile pe care ai vrea să le facă o bunică".

Michael a condus-o pe Kate Middleton la altar când s-a căsătorit cu Prințul William în 2011

Michael a fost pregătit să joace un rol important la nunta Prințesei Kate Middleton din 2011: Și-a condus fiica la altarul de la Westminster Abbey. După cum și-a amintit mai târziu invitatul la nunta regală, Martin Fidler - un localnic din Bucklebury, orașul natal al lui Kate.

"Când Kate a intrat - ce priveliște minunată", a declarat el pentru People în 2021. "Arăta incredibil. Și nu s-a schimbat deloc în 10 ani".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg