Relaxează-te ca la Hollywood!

4 ianuarie, 2012

E omenesc să ai griji, dar la fel de firesc este să încerci să scapi de ele. Take it easy!

E omenesc să ai griji, dar la fel de firesc este să încerci să scapi de ele. Take it easy!

Gwen Stefani: Plimbările pe malul mării

E adevărat că, în ultimul timp, pe Gwen o vedem mai mult relaxându-se la soare decât pe scenă. Dar tocmai de asta este şi atât de senină şi mereu cu zâmbetul pe buze. Căci este bine ştiut că o cură heliomarină are numai efecte benefice asupra stării tale de bine: îmbunătăţeşte tonusul psihic, ameliorează respiraţia şi te eliberează de tensiunea negativă. Astfel, pentru cântăreaţă, climatul marin este cea mai plăcută metodă de relaxare, prin masajul valurilor asupra pielii şi băile de nisip. Putem să-i spunem femeia mării, ce mai!

Christina Ricci: Dansul dezlănţuit

Dance, dance, dance! Probabil că asta îşi repetă simpatica actriţă atunci când este cu nervii la pământ şi când dă muzica la maximum. „Dau drumul la muzică şi dansez cu căţeii mei, lucru care poate fi un pic jenant. Dar încerc să nu fiu văzută de nimeni“, spune actriţa. Puteţi să faceţi ca ea sau să vă luaţi prietenii şi să mergeţi într-un club, în care să dansaţi de parcă n-ar mai fi mâine. Specialiştii ne asigură că funcţionează! Dansul te eliberează de tensiune şi de inhibiţii şi te ajută să-ţi exprimi sentimente pe care ţi-e greu să le redai prin cuvinte.

George Clooney: Sănătate prin apă

Piscină, jacuzzi, saună. Este tot ce-ţi trebuie pentru a te simţi ca-n al nouălea cer. Iar eternul bine dispus George Clooney ştie foarte bine asta, mai ales că este unul dintre clienţii fideli ai centrelor SPA. Acest tip de servicii ajută la eliminarea tensiunii musculare şi a stresului, ca urmare a stimulării simţurilor prin hidroterapie, presoterapie şi terapia cu căldură. Doar o oră de răsfăţ este de ajuns pentru a te simţi, apoi, uşor ca un fulg şi pentru a încheia o zi proastă cu o seară excelentă! E valabil chiar şi pentru domnul Clooney.

Jessica Biel: Traseele montane

Nu trebuie să urci chiar până pe vârful Kilimanjaro, de aproape 6.000 de metri, ca Jessica Biel, ca să scapi de gîndurile negative şi să devii una cu natura! Dar te asigurăm că şi o banală plimbăre prin pădure are acelaşi efect benefic asupra psihicului tău, relaxându-te şi calmându-te. Nu degeaba se pune atât preţ pe silvoterapie! Pădurea este, să recunoaştem, o adevărată farmacie verde care poate face minuni doar cu ajutorul aerului curat, bogat în ioni negativi de oxigen,şi-al energiei copacilor. Unde mai pui să-ţi bucură şi simţurile, aşa cum doar Mama Natură ştie s-o facă!

Foto: guliver/splash news/rex features, hepta



Recente pe Ok! Magazine

Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png