Remini vs. Cruise: În culisele Scientologiei

27 noiembrie, 2015
leah remini si cartea ei gettyimages 495683006 jpg jpeg

„Tom o forţa pe Katie să-l sărute!“ Nu o spunem noi, ci actriţa Leah Remini, fostă membră a bisericii, până în 2013, când a părăsit secta, luând cu ea multe secrete.

Dezvăluiri. Faimoasă pentru rolul din serialul ”The Kingb of Queens”, Leah a părăsit biserica în 2013.

Iar astăzi, actriţa de 45 de ani a considerat că este vremea perfectă pentru nişte re­velaţii, cele mai multe avându-l în vizor pe starul acestei secte, mister Tom Cruise în persoa­nă. În cartea ei autobiografică, Trouble Maker: Sur­viving Hollywood and Scientology, vedeta îi face lui Tom un portret nicidecum plăcut, acuzându-l că ţipă la angajaţi, este obsedat de convertirea celebrităţilor la scientologie şi o neglijează pe Suri, singurul lui co­pil biologic.

Dar, revenind la Katie, există în această carte o parte care ne face să ne întrebăm ce fel de relaţie au avut cei doi foşti soţi. „Într-o seară, soţul meu şi cu mine am fost convinşi să trecem pe la ei şi să îi învăţăm să danseze salsa. Atunci, la un moment dat, l-am surprins pe Tom sărutând-o cu forţa pe Katie. Am fost şocată!“ Şi noi suntem şocaţi să aflăm că un sex simbol ar trebui să-şi forţeze soţia să-l sărute, dar fie... Actriţa care s-a debarasat de scientologie acum trei ani continuă: „La nunta lor, Tom Cruise mi-a cerut să-i invit pe prietenii mei, Jennifer Lopez şi Marc Anthony. Scopul lor era clar: să-i racoleze în biserica scientologică, astfel încât aceasta să câşti­ge în notorietate. Când am ajuns, eu şi soţul meu au fost plasaţi la o masă îndepărtată de cea a lui J.Lo şi n-am putut să comunic cu ea toată seara. Toate astea pentru a o convinge să devină adeptă a scientologiei, fără ca eu să intervin şi să-i povestesc ce se petrece acolo cu adevărat.“

Zeul. Fosta colegă din cadrul scientologiei susţine că Tom conduce, în realitate, acest cult.

La rândul lor, Tom şi Katie au acuzat-o pe Leah că le-a ruinat nunta şi au mers până acolo încât au trimis o scrisoare liderilor scientologi, în care au de­scris-o ca fiind nepoliticoasă şi gălăgioasă, un exem­plu prost pentru ceilalţi. Evident, Leah a fost pedep­sită exemplar. Până la urmă, în această biserică, Tom este Dumnezeu! Dar se poartă ca un demon, având în vedere că tot Leah a dezvăluit cum o femeie afla­tă în probe pentru „poziţia“ de nevastă a actoru­lui a fost pedepsită să cureţe toalete cu periuţa de dinţi, vinovată fiind că nu l-a mulţumit pe Tom.

Mai tulburătoare este povestirea legată de neglijarea micuţei Suri, pe când aceasta avea doar şapte luni, în seara în care a avut loc repetiţia pentru ceremonia de nuntă din 2006, în Italia. „Suri era şi ea acolo. Am au­zit un plânset de bebeluş din direcţia băii. Ce putea face un bebeluş de şapte luni într-un restaurant zgomotos, aglomerat şi întunecat? Dar Katie n-a părut că o ia în seamă. După vreo cinci minute, m-am dus la baie să văd ce se petrece. Când am deschis uşa, am descoperit trei femei, printre care sora lui Tom şi asistenta sa, care stăteau aplecate asupra copilului, întins pe podeaua din gresie.“ Niciuna nu ştia ce să-i facă bebeluşului, aşa că Leah a hotărât să încăl­zească un biberon cu lapte pentru Suri. Cum răspund scientologii la aceste memorii? Totul este o minciu­nă. Cum răspunde Katie? „Regret că am supărat-o pe Leah în trecut şi-i urez numai bine în viitor.“ Cu alte cuvinte, totul este adevărat…Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg