Republica Dominicană a declarat stare de urgenţă. Ce se întâmplă cu filmările la "Insula iubirii" şi "Survivor România"?

27 martie, 2020
6 radu valcan insula iubirii dominicana coronavirus dan cruceru survivor romania jpg jpeg

Pandemia afectează şi insula Hispaniola din Caraibe, unde producătorii români mizau pe exotism şi izolare pentru cele două reality show-uri de mare audienţă.

Echipele de filmare ale Antenei 1 şi Kanal D au intrat în alertă, de îndată ce Republica Dominicană a declarat stare de urgenţă din cauza coronavirusului.

Deja filmările pentru show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, au fost suspendate, iar toată echipa, în frunte cu prezentatorul Radu Vâlcan, a fost adusă în ţară, la doar câteva zile după ce a ajuns acolo. Acum, toţi oamenii din show au intrat în izolare la Bucureşti, potrivit paginademedia.ro.

4 radu valcan insula iubirii republica dominicana coronavirus 2 jpg jpeg

„Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre Bucureşti. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în ţară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine şocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit”, a spus acesta.

2 dan cruceru survivor romania republica dominicana coronavirus 1 jpg jpeg

Emoţii are şi echipa Kanal D, în frunte cu Dan Cruceru, care filmează de 3 luni încoace competiţia "Survivor România". Totuşi, am fost asiguraţi că întregul staff a luat toate măsurile de siguranţă şi că zona în care se filmează este izolată şi ferită de orice pericol. Aşa că fanii se pot bucura în continuare de duelurile dintre Faimoşi şi Războinici, fără motive de îngrijorare pentru favoriţii lor.

De notat, însă, că pe insula Hispania sau Mica Spanie, cum mai este cunoscută insula pe care se află Republica Dominicană, s-au înregistrat 499 de cazuri de infectare cu COVID-19 şi 9 decese.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg