Retrăieşte-ţi vara de la Neversea 2019! Aftermovie-ul NEVERSEA 2019 este aici

21 ianuarie, 2020
1 neversea 2020 png png

Organizatorii Neversea, cel mai mare festival de muzică de pe plajă din România, lansează astăzi, Aftermovie-ul ediţiei din 2019, care cuprinde cele mai importante şi îndrăgite momente din festival, atât de fani, cât şi de artişti.

Peste 20 dintre cei mai buni specialişti din industria cinematografică din ţară şi din străinătate, au surprins momente de neuitat împărtăşite între prieteni, într-o atmosferă extraordinară. În total, s-au adunat 60 de terra de imagini, la rezoluţie 4K, şi s-au scurs sute de ore pentru vizionarea şi montarea lor. Au rezultat 11 minute pline de culoare, emoţie şi energie pozitivă din Island of Dreams, conceptul festivalului Neversea.

În 2019, la a treia ediţie a sa, festivalul Neversea a atras peste 240 de mii de participanţi care s-au distrat alături de 150 de artişti.

Potrivit calculelor oficiale ale Primăriei Constanţa, peste 24 de milioane de euro au intrat în comunitate, în cele patru zile de festival.  Suma a contribuit la dezvoltarea mediului economic din zona.

“Neversea înseamnă, pentru Constanţa, mai mult decât un festival: este deja o tradiţie şi un fenomen cu vibraţii internaţionale. Neversea a reunit, în acelaşi ritm sute de mii de inimi, a legat prietenii, a surprins cele mai frumoase răsărituri şi apusuri şi a ţesut în rândul fanilor o poveste, o călătorie de patru zile şi 4 nopţi pline de distracţie alături de cei mai mari artişti ai momentului. Este un festival care a pus Constanţa pe harta celor mai importante evenimente de acest gen din întreaga lume şi pentru asta le mulţumesc organizatorilor şi tuturor celor care s-au implicat în acest proiect de succes. Neversea este tot mai intens de la an la an, cu surprize şi experienţe de neuitat. See you at Neversea #4”, a declarat Decebal Fagadau, primarul Constantei.

În curând, organizatorii festivalului vor anunţa artiştii care vor participa la ediţia din acest an a festivalului. Organizatorii spun că primul val de artişti pentru ediţia din acest an a festivalului Neversea va fi anunţat în curând.

Cei care nu şi-au cumpărat încă abonamente au mai multe variante la dispoziţie. Abonamentele General Acces Basic costă acum 114 euro plus taxe şi includ check-in- ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziţie. După această perioadă, deţinătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.

Abonamentele General Acces Flexi costă acum 124 de euro plus taxe şi includ check-in-ul online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. După această perioadă, deţinătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.

Aceste două tipuri de abonamente nu mai pot fi returnate. Abonamentele General Acces Risk Free costă acum 126 de euro plus taxe şi includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziţie. Aceste abonamente pot fi returnate cu până la cel puţin 14 zile înainte de începerea festivalului.

 Abonamentele VIP costă 210 euro plus taxe şi includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziţie. Doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpăra acest pachet.

Un bilet de o zi costă acum 39 de euro plus taxe şi include check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziţie. Biletul nu poate fi returnat.

Festivalul Neversea, ediţia 2020,  va avea loc între 2 şi 5 iulie, la Constanţa, pe plaja Neversea.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg