Reuniune emoționantă a trupei Spice Girls la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham: Au și cântat!

22 aprilie, 2024

Fanii fostei formații Spice Girls au primit cel mai frumos cadou din partea sărbătoritei Victoria Beckham, care a aniversat vârsta de 50 de ani: reuniunea cu fostele ei colege de trupă.

Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png

Soția lui David Beckham a distribuit o serie de imagini superbe pe pagina ei de Instagram, cu numeroasele chipuri celebre care au participat la mega petrecerea de ziua ei de naștere, care a avut loc la clubul exclusivist Oswalds din Mayfair, Londra.

Cea mai emoționantă dintre aceste imagine o arăta pe Victoria împreună cu toate cele patru colege din vechea ei trupă: Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton și Geri Halliwell.

Toate cele cinci foste cântărețe au arătat uimitor în rochiile lor de seară, în fotografia de grup lângă care Victoria a scris următorul text: „Cel mai frumos cadou este să te reunești! Mulțumesc tuturor prietenilor și familiei mele pentru că ați sărbătorit alături de mine."

Emoționanta imagine vine după ce, cu o zi înainte, un clip postat de David Beckham pe pagina lui de Instagram a devenit viral. Mai exact, în timpul petrecerii fastuoase, toate cele cinci Spice Girls le-au cântat invitaților una dintre piesele lor de succes, Stop, cu tot cu coregrafia din dotare - moment care a fost surprins cu telefonul de soțul Victoriei.

Fostul fotbalist a putut fi văzut cu un zâmbet entuziast pe față, în timp ce Victoria și celelalte patru fete au surprins audiența cu acest număr inedit. 

Utilizatorii rețelelor de socializare s-au înghesuit la secțiunea de comentarii pentru a comenta clipul inedit, cu mesaje precum „Momentul pe care întreaga planetă l-a așteptat!”.

Un alt fan l-a lăudat pe fostul fotbalist în acest fel: „David, ești cel mai bun manager de social media de acolo, mulțumesc că le oferi oamenilor CONȚINUT”.

La petrecerea care a făcut furori în social media au fost invitate multe nume mari ale filmului și muzicii, precum Eva Longoria, Tom Cruise, Salma Hayek, Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham sau Marc Anthony și soția lui, Nadia Ferreira.

N-au lipsit, așa cum era de așteptat, nici cei patru copii mari ai soților Beckham, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper, toți cât se poate de eleganți în ținutele lor de gală, la un eveniment care a rivalizat cu unul de covor roșu.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg